fbpx

WELKOM bij GOLFBAAN DE BREUNINKHOF

Golfbaan de Breuninkhof heeft een NGF A-status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Op de prachtige 9-holes baan, waar park – weide en bosholes met talloze waterhindernissen elkaar afwisselen, kunt u ruimschoots aan uw trekken komen. U bent met minimaal een GVB van harte welkom op deze par-72 baan. Voor beginners is er een 9-holes par-3 course, de holes variëren in lengte van 60 tot 145 meter. Een ideale baan om kennis te maken met de golfsport.

BAANSTATUS

Vandaag: 21 August 2019

Het clubhuis is open.
BAAN:
Open
DRIVING RANGE:
Open
TROLLEYS:
Toegestaan
GREEN:
Zomer
BUGGY:
Toegestaan
QUALIFYING:
Ja
HET LAATSTE NIEUWS

Hitte protocol NGF

Huishoudelijke mededeling... Hitteprotocol van de NGF Wij begrijpen dat vanwege de extreme warmte er geen flights geboekt worden op donderdag 25 juli. Sterker nog: iedereen die geboekt staat/stond, belt zelf spontaan af, vanwege de warmte. De weermannen en weervrouwen voorspellen donderdag 40 graden overdag. Dat is best pittig... ;). Ook de NGF speelt hier op [...]

Vanwege de hitte…

Huishoudelijke mededeling... Vanwege de warmte heeft de organisatie van de Zomeravond competitie (woensdagavond) en Herenochtend Groen Jasje Dasje (donderdagmiddag) het golfen afgeblazen. Deze dagen is het clubhuis wel geopend tot 20.00 uur. Toch vragen wij u om op de website naar de baanstatus te blijven kijken naar de openingstijden. Mocht u toch gaan golfen, dan [...]

Nieuw op de golfbaan!

Nieuw! Nieuw op de golfbaan! Dit is Jordin! Hij komt uit Twello en u zult hem vaak genoeg voorbij zien rijden in een buggy, zien rennen over het terras of u helpen in de shop. Jordin welkom!

Code GEEL, bel voor baan informatie

CODE GEEL CODE GEEL in Oost-Nederland. Houdt de website in de gaten voor vandaag, wat betreft het weer. We hebben de toeter al af laten gaan. We sluiten het clubhuis om 19.00 uur vandaag.

Countdown

TOT 1 JANUARI 2020

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds