Belangrijk nieuws: Nieuwe eigenaar Golfbaan de Breuninkhof

1 mei 2020

Dit is een gezamenlijke mededeling van Unigolf (Björn Beekman en Mariëtte Kruyt), Hans Schaap (eigenaar/directeur van HGM/HGE) en het bestuur van de vereniging de Breuninkhof.

Mededeling

Per 1 mei 2020 is de golfbaan de Breuninkhof door Unigolf verkocht aan Hans Schaap.
Vanaf deze datum zullen alle verantwoordelijkheden ook worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar . Alle lopende contracten zullen worden gerespecteerd en gecontinueerd. Ook het personeel wordt overgenomen.

Hans Schaap is eigenaar van de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM). Dit bedrijf is gespecialiseerd in golfbaanaanleg en -onderhoud en voert ook sinds 2018 het onderhoud uit op de Breuninkhof. De exploitatie van de Breuninkhof wordt ondergebracht in het zusterbedrijf HGE (Hollandsche Golfbaanexploitatiemaatschappij).

Joris Slooten (operationeel directeur HGM en HGE) zal vanaf nu de contactpersoon voor de vereniging zijn.

Het bestuur van de vereniging is zeer recent door Unigolf over de overname geïnformeerd en heeft aansluitend een kennismakingsgesprek gehad met Hans en Joris. Uit dit gesprek is het bestuur duidelijk geworden, dat de continuïteit van de golfbaan en de vereniging worden gewaarborgd door deze overname.

Voor U als lid verandert er niets. Toch kunnen we ons voorstellen, dat er vragen leven bij u als lid.
Mocht u vragen hebben mail ze dan naar secretariaat@debreuninkhof.nl. Het bestuur zal dan in samenspraak met Joris proberen deze vragen te beantwoorden.

In de nabije toekomst zult u nader worden geïnformeerd over de gevolgen van de overname en de plannen van de nieuwe eigenaar.We hopen elkaar allemaal binnenkort weer te treffen op de golfbaan.