Christmas Night Wandelrondje Bussloo

Christmas Night Wandelrondje Bussloo

Christmas Night Wandelrondje

21 december 2019

In 2018 is voor het eerst een magisch verlichte ‘Christmas Night’ walk en run georganiseerd op Bussloo. En het was in alle opzichten magisch! Meer dan 2000 deelnemers hadden zich ondanks de harde regen verzameld op Bussloo. Toen het startschot viel hield het ineens op met regenen en zorgde de bijna volle maan, de duizenden lichtjes, de lasershow en lasereffecten en natuurlijk de muziek onderweg voor een prachtig en magische gebeuren. Op zaterdag 21 december organiseert men de tweede editie van de Christmas Night Rondje Thermen Bussloo. En dit keer starten de beide wandel-routes vanaf Golfbaan de Breuninkhof.

Afstanden

  • 3 km (start 20.30 uur)
  • 7,5 km (start 20.30 uur)
  • Kosten: Euro 12,50 per persoon
  • 20 december 2019 19:45 uur
  • Recreatiegebied Bussloo

Wandelen

Je kunt kiezen uit een route van 3 of 7,5 kilometer. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij ons van de gezellige borrel!

De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat een ieder hun deelname later kan terugvinden! De routes (3 of 7,5 km) gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden.

Je start vanaf Golfclub De Breuninkhof met jouw 3 of 7,5 kilometer. Bij de route van 3 km, loop je een deel van de 7,5 km route. Bij Golfbaan de Breuninkhof wordt ook een leuke borrel voor alle finishers hier gehouden! Schrijf je snel in!

Loop mee voor onze golfbaan!

Steun onze eigen golfbaan door mee te lopen met deze kersteditie van het Rondje Bussloo! Schrijf je in en de organisatie doneert € 2,50 van jouw inschrijfgeld aan onze golfbaan!

GRATIS Medaille, saunavoucher & bittergarnituur

Je ontvangt bij deelname altijd een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo en een medaille. De saunavoucher krijg je per e-mail via Thermen Bussloo toegestuurd, in de week nadat je bent ingeschreven. Je kunt hier dus al direct gebruik van maken.

Bij de finish bent u van harte welkom om een borrel te komen drinken. Bij elke besteding van Euro 20,- krijgt u een gratis bittergarnituur.

Kids tot 16 jaar mogen voor 5 euro meedoen. We kunnen 2000 deelnemers hebben bij de voorinschrijving, dus schrijf je snel in.

Na-inschrijving

Op de dag zelf kunnen nog eens 200 deelnemers meedoen en zich via de na-inschrijving aanmelden. Dit kan op zaterdag 22 december vanaf 18.00 uur bij Golfbaan de Breuninkhof. Je betaalt dan wel Euro 15 ipv Euro 12,50 bij de voorinschrijving.

Koek en Zopie

Een winterevent is geen event zonder een koek en zopietent. Deze hebben we op 3,5 km, zodat je kunt genieten van water, thee, chocomelk, gluhwein en sportdrank. De snelle hardlopers worden uiteraard bij deze drankpost geholpen door de vele vrijwilligers die je thee, water en sportdrank aanbieden. Je mag natuurlijk ook stoppen voor de andere dranken…

Informatie

Startlokatie
De start en finish voor de wandelaars die zich via ons inschrijven is dan ook bij ons, Golfbaan de Breuninkhof.

Parkeren
Parkeren op ons terrein is gratis.

Starttijden
De wandelaars kunnen vanaf 20.30 tot 21.00 uur van start

Ophalen startbewijzen
Wandelaars ontvangen alleen een polsband. Met deze polsband ontvang je na afloop jouw herinneringsmedaille en heb je toegang tot de borrel bij Golfbaan de Breuninkhof. De startbewijzen kun je afhalen bij de inschrijvingsdesk, die gesitueerd is bij Golfbaan de Breuninkhof.

Kleedkamers
Voor de wandelaars hebben we beperkt kleedgelegenheid in ons clubgebouw.

Toiletten
In ons clubhuis kunt u naar het toilet en ook halverwege de route (op 2,5/3,5 km)

Verkeersregelaars/organisatiemedewerkers
Volg aub de instructies van de verkeersregelaars en organisatiemedewerkers.