fbpx

Verdrietig nieuws

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht van het plotseling overlijden van Henri Broekhof, onze head-greenkeeper. Dit bericht overschaduwde het feit dat de golfbaan vanaf vandaag weer gefaseerd open is gegaan.

Vanaf het prille begin van golfbaan de Breuninkhof heeft hij met grote vakkundigheid en toewijding zijn taak vervuld. Henri was altijd bezig met het onderhoud van de baan, steeds bereid iets extra’s te doen en bereikbaar als het nodig was.

Op zeer persoonlijke wijze had hij contact met veel leden van onze club en ging hij mee met golfreizen.

Wij zijn hem veel dank verschuldigd en zullen hem zeer missen.

Familie, (golf)vrienden en collega’s wensen wij veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Vrijdag 15 mei is de golfbaan vanaf 18.00 uur gesloten.

Aankomende vrijdag 15 mei  is er een drive-through bij golfbaan de Breuninkhof tussen 19.00 – 20.00 uur. U bent dan in de gelegenheid om afscheid te nemen van Henri. Henri zal omringd worden door zijn familie op de parkeerplaats van Golfbaan de Breuninkhof. Vanwege de corona-maatregelen, bent u verplicht in de auto te blijven zitten en kunt u op deze manier een ronde rijden en Henri een laatste groet brengen.

Zaterdagochtend is de online-dienst om 10.00 uur te volgen via een link die binnenkort hierop bekend zal worden. De golfbaan is niet gesloten, echter het team van Golfbaan de Breuninkhof zal tijdens deze dienst beperkt bereikbaar zijn.

Hier kunt u het online condoleance-register tekenen.

Met vriendelijke groet,

HGM
Joris Slooten

Golfclub de Breuninkhof
Jeanne Dikkers (namens het bestuur)

Golfbaan de Breuninkhof
Laura Pladdet