CLUBTRAININGENVind je oefenen saai ... maar wil je wel aan je golfspel werken? Doe dan mee met onze clubtrainingen!

Want samen trainen is niet alleen nuttig, maar ook heel gezellig!
 
Speciaal voor alle golfers op De Breuninkhof: leden van Hollandsche Golfclub, handicapregistratiespelers, Golfstarters of ... gewoon iedereen met golfervaring die beter wil worden. Het is niet nodig om een speelrecht van De Breuninkhof te hebben. Dus voor alle golfers die wel graag wil trainen, maar liever niet in hun uppie op de driving range staan, organiseren we het hele jaar clubtrainingen: 6 gezellige (en zeer nuttige) groepstrainingen. Samen met een pro van de Hollandsche Golfschool oefenen, beter worden en misschien wel nieuwe golfmaatjes ontmoeten!
 
Wil je meedoen? Geef je dan nu op!
Je kunt je opgeven als groep, maar natuurlijk ook als individu. Geef aan welke dag* je voorkeur heeft en wij stellen de trainingsgroepen samen. Klik hier voor het formulier en stuur het terug naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl.
 
Wanneer?
Afhankelijk van de inschrijvingen starten we steeds zo snel mogelijk met de 6-wekelijkse trainingen. Je krijgt natuurlijk eerst van ons bericht over wie er mee gaan doen en wanneer het is.
 
Kosten?
EUR 60 per deelnemer voor 6 trainingen (van 50 minuten).

Leuk als je meedoet!

*De nu aangeboden dagen zijn op basis van beschikbaarheid van de pro op De Breuninkhof. Komt een andere dag jou veel beter uit vanwege bijv. je werk, geef dat dan aan in het formulier. Wij gaan kijken - bij voldoende interesse - of een ander dagdeel mogelijk is.