Corona per 28 november

Update per 26 november 2021
  • Vanaf 28 november sluit het gehele park om 17.00 uur.
  • 1,5 meter - Er is weer een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Ook voor spelers in de baan en op de oefenfaciliteiten én voor publiek bij wedstrijden geldt het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden.
Klik op de afbeelding hieronder óf klik hier voor alle maatregelen (PDF, downloaden)


 

Update 12 november 2021

Volgt.

Update per 5 november 2021

De nieuwe maatregelen vanaf zaterdag as worden als volgt:

In alle binnenruimtes op sportaccommodaties plus de terrassen geldt de plicht van de Coronatoegangsbewijs (CTB) - check. Alle buitensport is vrijgesteld van deze plicht.

Wat betekent dit voor golf?
Voor alle golfactiviteiten buiten hoeft geen check te worden gedaan. Echter, voor het betreden van alle binnenruimtes is de CTB-check verplicht. Dus als golfers of toeschouwers naar de kleedkamer, het toilet of de clubhuis, gaan dan moeten zij wel gecontroleerd worden.

Voor wie geldt de CTB-check?
Voor iedereen behalve voor mensen in functie, zoals medewerkers, leveranciers, derden die onderhoud komen plegen en vrijwilligers. Ouders die hun kinderen halen/brengen vallen niet onder deze uitzondering.

Afhaal
Vermoedelijk is alleen bij een afhaalbalie buiten, die niet onderdeel van het terras vormt, geen coronatoegangsbewijs verplicht. Afhaal binnen is met CTB-check. Wij melden hier meer over zodra er meer duidelijkheid is.

1,5 meter
Er is weer een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Ook voor spelers in de baan en op de oefenfaciliteiten én voor publiek bij wedstrijden geldt het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden.

Mondkapjes
Wanneer sporters en toeschouwers het clubhuis binnen gaan, moeten zij gecontroleerd worden op QR code en hoeven daarom geen mondkapje te dragen.

(Klik op afbeelding voor vergroting)