Kennismaken met golf

Wil je graag een keertje kennismaken met golf? 

Op De Breuninkhof organiseren we iedere maand open golfdagen waarbij je gratis met anderen kunt proeven hoe leuk het is! Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Kom gewoon langs voor informatie (bij de receptie) en als er tijd is, geven we je meteen een rondleiding …
 
ONZE OPEN GOLFDAGEN, klik hier
Wil je liever zelf met een groepje komen ‘kennismaken’, dan kan dit ook. Hiervoor hebben we onze speciale feestjes voor golfers of onze clinics; deze kun je organiseren met bijvoorbeeld vrienden of familie. Tijdens zo’n activiteit maak je kennis met alle onderdelen van het golfspel: afslaan (de bal zo ver mogelijk slaan), korte slagen vanaf het gras, putten (soort midgetgolf) en natuurlijk ga je ook golfen op onze (kleine) golfbaan.

ONZE CLINICS, klik hier - volgt
Een dagje ontspannen óf lekker buiten actief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s? Dan ben je op het juiste adres op De Breuninkhof! Wij organiseren voor ieder niveau gezellige clinics die je vervolgens gezellig in de Brasserie kunt afsluiten met een hapje en, of drankje.

Wil je meer informatie ontvangen over één van onze activiteiten? Stuur een email: info@debreuninkhof.nl. Wij nemen graag contact met je op.

Langskomen op De Breuninkhof kan natuurlijk ook. Kun je gelijk zien hoe gewoon gezellig het is!