ACTIVITEITEN 2023

06-12-2022

Ruby Besteman, die op De Breuninkhof de clubactiviteiten coördineert en als contactpersoon voor de vrijwilligers fungeert, heeft in samenwerking met een aantal clubvrijwilligers een gevarieerd programma van activiteiten voor 2023 uitgewerkt.

Op veler verzoek heeft de ludieke Cross Country wedstrijd weer een plekje gekregen. De IJsselCup en de Winterpenenwedstrijd zien we natuurlijk terug en ook de Maandbeker wordt doorgezet. In de planning zit verder ook een leuke Paaswedstrijd als opening van het seizoen. Verder gaan we na de succesvolle try-outs in 2022 door met de activiteiten Samen Trainen en Open Dagen. En komt er voor beginners de activiteit Golfregels in de Praktijk.

Wij danken de vrijwilligers voor hun waardevolle input bij de totstandbrenging van de Activiteitenkalender. De definitieve activiteitenkalender zal in januari worden gepubliceerd.
 
Lijkt het je leuk om zelf mee te helpen bij de organisatie van clubactiviteiten of heb je zelf ideeën voor activiteiten? Laat het Ruby weten, haar e-mailadres: activiteiten@hollandschegolfclub.nl
 
ACTIVITEITEN 2023

« Terug