Graag stellen we je voor ...

09-12-2020
Het huidige team - onder leiding van Gideon - zal vanuit het managementteam ondersteund gaan worden door het HGE-team dat verantwoordelijk is voor o.a. Golfpark De Breuninkhof. Graag stellen we je de teamleden hieronder voor. Medewerkers met relevante ervaring en - daarnaast - een echte passie voor golf én kwaliteit.
 


Van links naar rechts:
Alistair Miskimming | Manager Food & Beverage
Een Schot die de afgelopen twee decennia in Nederland zijn bestaan heeft opgebouwd. Voordat hij bij HGE aan de slag ging was hij werkzaam als chefkok voor alle vestigingen van Jamie Oliver in Nederland.
 
Lucienne Bloemendaal | PR & Communicatie
Onze rots in de branding van communicatie. Op Almkreek levert ze al jaren een onmisbare bijdrage aan het succes. Zij wordt daarin ondersteund door haar man Paul Korthuijs die meedenkt, meewerkt én fotografeert. Per 1 oktober werkzaam voor HGE.
 
Valerie Fonhof | Sales & Events
Na bijna 10 jaar als senior Sales & Events Manager op The Dutch actief te zijn geweest, heeft Valerie gekozen voor een toekomst bij HGE waar ze verantwoordelijk is voor bedrijfsdagen, golfevents en de bedrijfsleden. Als topgolfster heeft zij veel amateursuccessen behaald.
 
Gerlinde Den Hollander | Horeca manager
Gepokt en gemazeld in het horecavak. Ooit begonnen in het partycentrum van haar ouders. Na een tussenstap in een HR-functie in de sportbranche kiest ze opnieuw voor haar ware passie: horeca. Gerlinde gaat voor gastvrijheid.

(zittend)
Lindy Slooten | Backoffice
Meer dan 10 jaar ervaring met receptie- en administratieve functies in de golfbranche aangevuld met 7 jaar werken bij IntoGolf, het bedrijf dat alle software voor HGE levert.(boekingen, kassa’s, apps, managementinformatie e.d.)

Én de directie van de Hollandsche Golfbaan Exploitatiemaatschappij die bestaat uit Algemeen Directeur Hans Schaap (rechts) en Operationeel Directeur Joris Slooten (links)

Hans (56) komt uit Oudendijk (NB). Als greenkeeper begonnen in de golfbranche. In 2010 heeft hij HGM, de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij, opgericht. Op dit moment onderhoudt dit bedrijf met ca. 150 medewerkers 22 golfbanen. Ook aanleg en renovatie van golfbanen maken onderdeel uit van de bedrijfsvoering. Vanaf 2018 is Hans betrokken bij Golfpark Almkreek als eigenaar en exploitant. In mei van dit jaar kwam daar Golfpark De Breuninkhof bij en per 1 januari a.s. Golfpark de Loonsche Duynen.
 
Joris (56) is geboren Rotterdammer. In 1989 in de golfbranche gestart toen hij met zijn ouders Golfbaan De Rottebergen (nu De Hooge Rotterdamsche) heeft ontwikkeld. Na meer dan 20 jaar daar als exploitant actief te zijn geweest, is hij in 2011 bij de NGF als adviseur beheer en exploitatie aan de slag gegaan. In 2018 bij HGM als operationeel directeur in dienst en nu ook - samen met Hans als algemeen directeur - verantwoordelijk voor de Hollandsche Golfbaan Exploitatiemaatschappij.
 
Graag stellen we je voor ...

« Terug