NIET VERGETEN: KIES JE SPEELRECHT 2022

01-12-2021

Heb je nog niet gekozen? Via deze link kun je het speelrecht voor volgend jaar kiezen. En niet vergeten om het hokje voor je handicapregistratie aan te vinken. Voorheen betaalde je hiervoor je clubcontributie. Maak je keuze in ieder geval vóór 15 december 2021, zodat we je in januari een factuur kunnen sturen en je speelrecht meteen vanaf 1 januari 2022 in kan gaan.

Toch leuk: Voor 2022 geldt een eenmalige korting van 2,5% op de kosten voor het speelrecht bij betaling van het speelrecht van 2022 voor 1 februari 2022. Dit bedrag wordt op het horecasaldo gestort.

 Wil je informatie over hoeveel rondes je in 2021 hebt gespeeld? Stuur een mailtje aan: backoffice@hgegolf.nl

Hoe kies je een speelrecht?
Voor elk aantal rondes geldt dat er een omslagpunt komt en dat het meer logisch is om een groter (te groot) speelrecht te kiezen. Dan zijn de kosten per ronde lager dan bij een klein speelrecht met losse rondes, of twee kleine speelrechten.

Hieronder voorbeelden. Hierbij is geen rekening gehouden met spelen in daluren.
  • Speel je tussen 44 - 60 rondes grote baan:
    speelrecht max. 60 rondes meest gunstig.
  • Speel je tussen 72 - 120 rondes grote baan:
    speelrecht max. 120 rondes meest gunstig.
  • Speel je tussen 131 - 200 rondes grote baan:
    speelrecht max. 200 rondes meest gunstig.
Meer lezen? Klik hier voor de Veel gestelde vragen, even naar beneden scrollen.

GEEN KEUZE? DAN STANDAARD HANDICAPREGISTRATIE!
Er wordt zonder keuze niet zomaar een speelrecht voor 2022 voortgezet en in rekening gebracht. Maar ook zonder speelrecht is het nodig om een club te kiezen voor je registratie bij de NGF, je pasje met Baanpermissie of Handicap. Zonder keuze vervalt je NGF-pasje.
 
Als we vóór 15 december 2021 geen informatie over een andere club voor je NGF-pasje hebben ontvangen, gaan we ervanuit dat je voor 2022 een handicapregistratielidmaatschap bij de Hollandsche Golfclub wilt afnemen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je pasje niet vervalt. Klik hier.
 
NIET VERGETEN: KIES JE SPEELRECHT 2022

« Terug