Senioren Slotdag 30 november 2022

30-11-2022

Op 30 november jl. is de Senioren Slotdag gespeeld. 

De baanomstandigheden waren niet optimaal en dat uitte zich in de scores, niet van allen, wel van velen. Maar ja, het is dan ook al wat laat in het seizoen, het mocht de pret niet drukken. 

Als vanouds was het een reuze gezellige dag die begon met een heerlijk kopje koffie en een lekker gebakje.

Daarna gingen we de baan in waar we een aantal keren werden verrast door plotsklaps in werking tredende sproeiers op de afslag of green. Geduldig wachtten we tot deze waren uitgeraasd, waarna we ons spel hervatten.

Na afloop werden we door de commissie getrakteerd op een bittergarnituur en tijdens een drankje en dat hapje werden de prijzen uitgereikt.
 
De overall prijs 2022 werd gewonnen door Henk Goosen.
De tweede prijs werd veroverd door Marijke Ellenbroek en de derde prijs was voor Joke Kroes.
 
Naast de overall prijs waren er dagprijzen te winnen en een prijzen voor de beste spelers van de eerste negen holes en voor de beste spelers van de tweede negen holes. En of dat nog niet genoeg was ging iedere deelnemer naar huis met een mok met inhoud.
 
De Seniorencommissie, bestaande uit Ellis, Marijke en Gerard, die verantwoordelijk was voor de organisatie van alle Seniorendagen van het afgelopen jaar en vele jaren daarvoor, stopt er mee. Na alle jaren zich met veel plezier te hebben ingezet voor de voormalige vereniging en het afgelopen jaar voor HGE is het begrijpelijk dat zij het stokje eens willen overdragen. De deelnemers aan de seniorendagen bedankten hen voor hun jarenlange inzet met een prachtig boeket.
 
Er hebben zich nog geen kandidaten gemeld, maar bij deze een extra oproep. Deelnemers en toekomstige deelnemers aan Seniorendagen laat van je horen!  Als jullie de seniorendagen graag willen blijven spelen, dan is het nodig dat er (liefst drie) personen zich melden om de organisatie ervan op zich te nemen. De tijd die je ermee kwijt bent, valt reuze mee. Meer informatie is te verkrijgen bij Ruby: activiteiten@hollandschegolfclub.nl.
 
Hartelijke groet en dank voor het vertrouwen, 
Ellis, Marijke en Gerard

Voor de andere leuke foto's, klik hier.

Senioren Slotdag 30 november 2022

« Terug