Golfen op De Breuninkhof

Een frisse neus halen, genieten van de prachtige natuur én op hetzelfde moment lekker sportief bezig zijn door met veel plezier een rondje golf te spelen óf een clinic te volgen ... het kan allemaal op Golfpark De Breuninkhof!

Op het park vind je twee prachtige golfbanen vol waterpartijen, bunkers en prachtige park-, weide- en bosholes. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers.

Heb je nog nooit gegolfd? Geen probleem! We hebben aantrekkelijke all-inclusive les- en speelpakketten met héél veel extra’s, zoals 6 golflessen, 3 maanden lekker veel spelen en nog veel meer. De golfprofessionals van onze Hollandsche Golfschool helpen je graag.

Verder beschikt het park over een Brasserie waar je dagelijks kunt genieten van een kopje koffie en een vers bereide maaltijd. In de zomer is het genieten op het grote zonnige terras. De kaart van de Brasserie wordt afgestemd op het seizoen en de keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

De Breuninkhof ... Gewoon genieten!
Je zult je snel thuis voelen op De Breuninkhof, waar iedereen welkom is: jong, oud, beginnend of ervaren golfer. Waar iedereen activiteiten kan organiseren en iedereen mee kan doen.