Golfen op De Breuninkhof

 
Op De Breuninkhof hebben we voor iedereen een passend lidmaatschap (speelrecht): of je nu veel speelt of weinig. En natuurlijk worden er op De Breuninkhof gezellige activiteitengeorganiseerd. Voor gevorderden en beginners….gewoon voor iedereen.  Ook voor golfers die geen speelrecht hebben (greenfeespelers); dan speel je gewoon mee tegen gereduceerd greenfeetarief.

Voor de meeste golfbanen geldt dat je een NGF-pasje nodig hebt om te kunnen spelen. Wil je je NGF-pasje via ons registreren? Dan kan via een lidmaatschap van onze Hollandsche Golfclub, de overkoepelende club van onze vier golfparken. En natuurlijk kan het ook samen met een speelrecht. Bij het inschrijfformulier lees je hier meer over.
 
Heb je nog nooit gegolfd? Geen probleem! We hebben aantrekkelijke all-inclusive les- en speelpakketten met héél veel extra’s, zoals 6 golflessen, 3 maanden lekker veel spelen en nog veel meer. De golfprofessionals van onze Hollandsche Golfschool helpen je graag.

Verder beschikt het park over een Brasserie en in de zomer is het genieten op het grote zonnige terras. De kaart van de Brasserie wordt afgestemd op het seizoen en de keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

De Breuninkhof ... Gewoon gezellig!

Je zult je snel thuis voelen op Golfpark De Breuninkhof, waar iedereen welkom is: jong, oud, beginnend of ervaren golfer. Waar iedereen activiteiten kan organiseren en iedereen mee kan doen.