BUSINESS MEETS GOLF OP ALMKREEK

Powered by Kontakt Mediapartners

 

Zien we je op 11 mei 2023? Het business event dat je niet mag missen!


Golfpark Almkreek, net als De Breuninkhof een HGE-Golfpark, organiseert een spectaculair business event. Een inspirerende dag met topspreker Jos Burgers die je verrassend eenvoudig inzichten geeft over je klanten en Judith Smits die ervoor zorgt dat je met alle collega ondernemers gelinkt bent. 
 
Daarnaast volg je interessante workshops over geld en vermogen, zie je verbazingwekkend golfentertainment van Mark Reynolds en kun je (als je wilt) een heerlijk rondje golfen. Of een Golfclinic volgen. Kortom, er is voor iedereen (golfend of niet-golfend) een passend en inspirerend programma!

Tijdens deze dag ervaar je ook nog eens de fantastische gastvrijheid van het Golfpark Almkreek, de organisator van dit evenement!Meld je aan via de onderstaande link en koop direct je ticket. Verzeker jezelf van een plek op dit mooie business event waar zaken doen, golf, entertainment en gastvrijheid voor een prachtige dag zorgen!
 
De prijs is EUR 125,- exclusief BTW (EUR 136,25 inclusief BTW). Je kunt 1 ticket per persoon kopen. Wil je meer tickets bestellen? Stuur dan een e-mail naar bmg2023@golfpark-almkreek.nl. Over jouw persoonlijke invulling van het programma zal het Golfpark Almkreek je nog in een later stadium benaderen via een e-mail.


Je wordt omgeleid naar Ticketkantoor.nl

Wil je eerst meer informatie?
Stuur een e-mail naar bmg2023@golfpark-almkreek.nl
 
* Golfervaring en materiaal is niet noodzakelijk. Als niet-golfer ben je ook verzekerd van een top-programma of kun je een Golfclinic volgen om je eerste stappen te maken. Deze dag biedt voor iedereen een passend programma.