Limburg

3-daagse golfreis in Limburg

Zin om een paar dagen intensief te werken aan je spel, een paar rondes te spelen en gezellig uit te gaan in Limburg? Ga dan een lang weekend met ons mee naar Golfresidentie Brunsummerheide!

BOEK NU UW GOLFVAKANTIE

Het hotel ligt direct aan de golfbaan, beschikt over 45 holes (9 holes par 3 baan, 9 holes par 3/4 baan en 27 holes Championshipbaan), goed restaurant en ruime oefenfaciliteiten.

INCLUSIEF

  • 2 overnachtingen obv logies & ontbijt (incl. diner op vrijdag)
  • 3 dagen golf, greenfee, 2 uur per dag les (gewoon les, baanles, videoanalyse)
  • Lunchpakketten op zaterdag en zondag

EXCLUSIEF:

  • Vervoer, gratis parkeren
  • Diner op zaterdag en zondag
  • Toeslag 1 persoonskamer (€ 30,- per nacht)

Weekend 1: 1, 2 en 3 mei 2020
Weekend 2: 3, 4 en 5 juli 2020
​Weekend 3: 25, 26 en 27 september 2020

Na het halen van HCP 54

​Beter leren golfen stopt nooit. Of je nu net je HCP 54 hebt gehaald of al een ervaren speler bent, wij geven graag een extra impuls aan de ontwikkeling van jouw golfspel. Een van de manieren waarop we dat doen is via geheel verzorgde golfweekenden. Wij hebben speciaal voor Golfresidentie Brunssummerheide gekozen, omdat deze locatie perfect voorziet in de opbouw van ons programma.

Programma golfreis
Direct na aankomst om 14.00 uur en check-in spelen we op vrijdag na de eerste les, een ronde op de uitdagende PAR-3 baan.

​Het zaterdagprogramma bestaat uit diverse vormen van les. Niet alleen wordt je swing door middel van een video-analyse geanalyseerd, ook gaan wij aandacht besteden aan putten & chippen. Dit alles op een ontspannen en gezellige manier. De zaterdag wordt afgesloten met een ronde op de par 3/4 golfbaan.

Zondag zullen we opnieuw een lesprogramma verzorgen, alvorens je voor een nieuwe uitdaging staat op de Championship Course Brunssummerheide. Deze serieuze test neemt je mee door de landschappen en bossen van het Limburgse. Tijdens de baanlessen zullen de pro’s meespelen in jouw flight, bij de baanles zal de focus liggen op course management.

Golfreis informatie
​De weekenden staan open voor maximaal 20 personen. Plaatsing is op basis van inschrijven en dus geldt; vol is vol.

​De pro’s die mee gaan en je begeleiden op deze reis zullen de bekende gezichten zijn, die je ook hebt leren kennen op een van de golfcursussen: Björn Beekman, Dave de Bats, Kees Jan Stel, Theo Kulsdom en Erwin van Zuidam.

Aarzel niet en schrijf je nu in!

Voor meer info over deze reizen kunt u contact opnemen met Golfbaan de Breuninkhof in Bussloo via 0571 – 261 955.
U kunt ook contact opnemen met Bjorn Beekman via 06 5370 8841.