fbpx

Wilt u een les boeken bij een van onze pro's?

Waarom bent u nog niet begonnen met golfen? Zijn het de kosten, is het de kleding, wellicht de gebruikte termen of misschien de moeilijke regels?
 
We hebben nieuws voor u! Sinds 2019 zijn de regels makkelijker en duidelijker geworden. Het golfen is laagdrempeliger dan ooit en eindelijk toegankelijk geworden voor iedereen. Het raakt de essentie waar golf voor bedoeld is: “elkaar verbinden en genieten in een rustgevende ambiance”.
 
Wij gaan graag iedere uitdaging met u aan om u te laten zien en ervaren dat golf fun, gezelligheid, gezondheid en saamhorigheid vertegenwoordigt.
 
Golfbaan de Breuninkhof in Bussloo heeft de hoogste Nederlandse status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. 
Op onze prachtige 9-holes baan, waar park – weide en bosholes met talloze waterhindernissen elkaar afwisselen, kunt u ruimschoots aan uw trekken komen en genieten van de Nederlandse natuur.
Voor beginners is er een 9-holes par-3 baan, de holes variëren in lengte van 60 tot 145 meter. Een ideale baan om kennis te maken met de golfsport.
U bent van harte welkom op onze baan en we laten u graag kennismaken met ons nieuwe management. 
 
Wij staan klaar om u vanaf het begin te begeleiden. Onze club heeft een eigen buddy-commissie en deze commissie zorgt ervoor dat iedereen zijn draai weet te vinden in onze actieve club. We zien u graag op Golfbaan de Breuninkhof voor een kop koffie, een golfles, een familie-dag, een groeps-uitje of voor een rondje golf. 
Golfbaan de Breuninkhof, Bussloselaan 6, 7383 RP Bussloo (Gem. Voorst), 0571-261 955, info@debreuninkhof.nl, www.debreuninkhof.nl