BRASSERIE

Gewoon Genieten, maar vooral Gewoon Gezellig!


Brasserie De Breuninkhof is uniek gelegen tussen de Veluwe en de IJssel. Een landschap met uitgestrekte uiterwaarden, rood-witte koeien, beboste landgoederen, statige boederijen en pittoreske dorpjes. Holland op z’n mooist! Dé ideale omgeving om een frisse neus te halen, te genieten van de prachtige natuur en snel te ontspannen na een drukke dag.


Iedereen is meer dan welkom!


Of je nu in de buurt op vakantie bent, toevallig langs fietst, komt om te golfen of om gewoon even weg wil zijn ... in Brasserie De Breuninkhof kun je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje en een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘Gewone Gezelligheid’.

De kaart van Brasserie De Breuninkhof wordt afgestemd op het seizoen en er wordt gebruik gemaakt van eerlijke, regionale producten.

De Brasserie beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Heb je een feestje, presentatie of vergadering? De Breuninkhof denkt graag met je mee. De uitgebreide (gratis) parkeerfaciliteiten geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom, kom eens langs op De Breuninkhof én laat je inspireren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 
Wij heten je van harte welkom!