GolfbanenDe Breuninkhof bestaat sinds 1991 en is uniek gelegen tussen de Veluwe en de IJssel, in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Een landschap met uitgestrekte uiterwaarden, rood-witte koeien, beboste landgoederen, statige boederijen en pittoreske dorpjes. Holland op z’n mooist!

De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers.

Banen en faciliteiten

9 holes Par 3 baan (Kleine baan) - Ideaal voor de beginnende golfer
Voor de beginnende golfers is er een 9 holes par 3 baan, waarop ook zonder baanpermissie of handicap gespeeld kan worden. Deze baan leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Een rondje spelen op deze baan is een mooie manier om samen met familie en vrienden kennis te maken met het golfspel.
 
9 | 18 holes baan (Grote baan)
De 9 holes grote baan van De Breuninkhof is ook als uitdagende 18 holes baan te spelen door de verschillende afslagplaatsen. De baan is rustig en mooi gelegen, aangelegd in een landschap waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Faciliteiten
De Breuninkhof beschikt over een deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golfschool.

Op het park vindt u naast de diverse oefenfaciliteiten, Brasserie De Breuninkhof. Hier kunt u dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie De Breuninkhof wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten. 

Brasserie De Breuninkhof beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie is het mogelijk om feesten, bijeenkomst of vergaderingen te organiseren van 12 tot 100 personen. De uitgebreide parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.