Golfschool

Ons team van PGA-golfprofessionals (golfleraren) van de Hollandsche Golfschool bieden passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet. Bij onze lessen maken we gebruik van al onze oefenfaciliteiten en onze golfbanen. Want golfen leer je door het te doen!

Onze golfprofessional is:
 
 Hein Kaal
Maak kennis met Hein, klik hier.

Klik hier om een les te boeken en voor contactgegevens.

Beginnen met golf?
Of wil je het gewoon een keer proberen met een aantal lessen? Op De Breuninkhof kan dat héél voordelig en laagdrempelig met de ALL-INCLUSIVE LES- EN SPEELPAKKETTEN. Deze pakketten bieden jou - naast heel veel extra's - de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis te maken met golf. Klik hier voor meer informatie.

Beter leren golfen?
Boek zelf je losse lessen, of maak er meteen een groepsles van. En de groepsgrootte kun je helemaal zelf bepalen. En weet je zeker dat je meerdere lessen gaat afnemen, kies dan voor onze 6-lessenkaart. Voor de lestarieven, klik hier.

Golfen leer je door lekker veel te oefenen
De Breuninkhof beschikt daarvoor over les- en oefenfaciliteiten, waaronder een driving range, oefengreens, bunkers en chipping greens. Voor het gebruik van ballen op de driving range heb je wel een pasje nodig. Loop even langs de receptie voor meer informatie. Geinspireerd én wil je gelijk een les boeken? Klik hier.