Leren golfen op De Breuninkhof


Leren golfen op Golfpark De Breuninkhof is gewoon genieten!


Wanneer je in de stadsdriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen woont, dan kun je op Golfpark De Breuninkhof gewoon heerlijk leren golfen. Onze golfbaan ligt rustig gelegen in de bossen van Bussloo.

Wij verzorgen zowel golflessen voor de beginnende golfer als voor golfers die na het behalen van hun baanpermissie en handicap 54, het prachtige golfspel nog veel beter onder de knie willen krijgen.


GVB halen op Golfpark De Breuninkhof

De meeste mensen weten dat je om op een golfbaan te mogen spelen, eerst over een aantal basisvaardigheden moet beschikken. De term ‘GVB halen’ is daarom een term die veel aspirant-golfers wel kennen.

Het behalen van je golfvaardigheidsbewijs (GVB) stond vroeger gelijk aan leren golfen. Het GVB is echter komen te vervallen, waardoor het nu nog makkelijker is geworden om te beginnen met golfen.


Starten met golfen

Baanpermissie halen


Wanneer je bij ons als beginnende golfer aan de slag gaat, dan is het behalen van je baanpermissie de eerste stap.

Ons Pakket 1 - Golfstart Plus is helemaal gericht op het behalen van je baanpermissie. In de zes groepslessen uit dit pakket kun je in een ontspannen sfeer zelf ontdekken of golfen wel iets voor jou is. Na het behalen van je baanpermissie begrijp je de basisvaardigheden van het golfspel en mag je bij ons de baan in om daar verder te gaan met het leren golfen. Een baanpermissie is echter alleen geldig op onze baan. Na het behalen van je baanpermissie ben je nog steeds een echte beginner en ben je bij andere golfbanen nog even niet welkom.

Veel beginnende golfers schrijven zich daarom ook, voor of na het behalen van hun baanpermissie, direct in voor Pakket 2 - Op weg naar Handicap 54.


Handicap 54 halen

Om ook op andere banen te mogen spelen is het een voorwaarde dat je eerst je Handicap 54 examen gaat halen. Dit is de vervanger van het oude GVB. Naast dat het behalen van Handicap 54 een voorwaarde is om op andere golfbanen te mogen spelen, leer je door de extra golflessen ook veel beter golfen. Dat maakt het golfen veel leuker.


Beter leren golfen

Na het behalen van je Handicap 54 is lekker veel golfen op de golfbaan een goede manier om snel beter te leren golfen. Je zult dan ook ontdekken dat er nog heel veel te leren valt. Daarom raden wij je aan om vervolglessen te boeken. Dat kan door lessen te boeken bij de golfpro, of je in te schrijven voor Pakket 3 - Handicap 54 en lager. Daarmee verbeter je jouw golfspel en wordt het golfen nog leuker om te doen.


Privé golfles

Ben je niet zo van de groepen, maar wil je wel leren golfen? Neem dan gerust contact met ons op voor het boeken van privé golflessen.

Dat kan natuurlijk ook.
  leren golfen