GVB Apeldoorn

GVB Apeldoorn halen

Om veilig op een golfbaan te kunnen spelen is een bepaald niveau nodig. Met een golfvaardigheidsbewijs laat je zien dat je de golfregels kent en over voldoende vaardigheid beschikt. Wil je graag je GVB Apeldoorn halen? Meld je dan aan bij Golfpark De Breuninkhof in Voorst. Ons golfpark is uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze golfprofessionals leren jou graag de basisvaardigheden. Sinds enkele jaren is de officiële term voor GVB veranderd in Handicap 54. Een handicap is een speelsterkte. Het behalen van je GVB Apeldoorn - Handicap 54 gaat stapsgewijs. Eerst haal je je baanpermissie en leer je de theorie. Daarna laat je in de praktijk zien wat je kunt. Als je voldoende scoort voor een Handicap 54 registratie mag je op vrijwel elke golfbaan in Nederland en het buitenland golfen. Golfen moet vooral plezierig zijn en dat geldt ook voor de golflessen. Wij bieden diverse laagdrempelige en voordelige All-Inclusive les- en speelpakketten aan. Je kunt kiezen voor privélessen of groepslessen. Ga je eerst voor baanpermissie of stoom je gelijk door voor je golfvaardigheidsbewijs? Met baanpermissie mag je alleen golfen op het golfpark waar je de lessen hebt gevolgd. In dit geval dus alleen bij De Breuninkhof. Met een GVB Apeldoorn ben je ook op andere banen welkom!
 

GVB Apeldoorn halen in een mooie omgeving

Het landschap tussen de Veluwe en de IJssel - waar ons golfpark ligt - is schilderachtig. Het is een panorama van uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. Je bent in een andere wereld waar je je volledig kunt ontspannen. Op ons golfpark kun je in onze brasserie genieten van een hapje en een drankje. Ook voor een heerlijk diner of lunch kun je bij ons terecht. Onze brasserie is dagelijks geopend. Ook als je geen golf speelt ben je van harte welkom. Bij mooi weer kun je buiten plaatsnemen op ons mooie, grote terras. Golfen op Golfpark De Breuninkhof is vooral gezellig en ontspannen!


Vragen over GVB Apeldoorn?

Meer informatie over Golfpark De Breuninkhof en het golfspel vind je op deze website. Heb je vragen over het behalen van je GVB Apeldoorn? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Natuurlijk kun je ons park ook bezoeken. Wij laten je graag de golfbanen zien met de schitterende waterpartijen, de goed onderhouden fairways en de prachtige park- weide en bosholes. Zowel de beginnende als de ervaren golfer is bij ons hartelijk welkom!

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode