De Omgekeerde wedstrijd 2024

16-09-2024

Door Ruby

Op zondag 15 september is de Omgekeerde wedstrijd gespeeld. Heeft geen uitleg nodig toch? Gezellig golfen maar dan de omgekeerde kant op.

Harry en Alex hadden deze wedstrijdvorm bedacht, uitgewerkt op papier (een mooi plattegrondje voor iedereen) en natuurlijk klaar gemaakt in de baan (bordjes met de juiste richting en bordjes met "let op"). Bijzonder was afslag 9 vanaf herdenkingspunt ter nagedachtenis van greenkeeper Henri Broekhof, een mooi moment om even bij stil te staan.

Van te voren werd alles onder genot van een kopje koffie en een lekkere kokosmakroon uitgelegd aan de 52 deelnemers, wow! Onder wie Hermien, die Jack in goede handen thuis had achtergelaten en zo kon genieten van een gezellige dag. Jack: je hebt al heel veel kaarten en berichtjes ontvangen maar bij deze nog een keer: heel veel sterkte, we hopen je gauw weer te zien en we hebben je deze zondag echt gemist hoor!

De wedstrijd was echt heel leuk en na afloop heeft iedereen gezellig nagekletst, Martijn had lekkere snacks klaargemaakt en vervolgens ook nog samen met Joost (thanks!) loaded fries voor iedereen, oftewel patatje rommel. Hier en daar een aparte bestelling: vegetarisch, glutenvrij en een portie zonder uitjes het werd allemaal geregeld.

Met een volle buik volgde toen de prijsuitreiking en ook deze was natuurlijk omgekeerd, de laatste drie teams hadden een prijsje gewonnen, en natuurlijk ook de eerste drie teams. De heren van de commissie hadden vervolgens nog een verrassing: alle horecamedewerkers werden in het zonnetje gezet, inclusief mijn persoon. Wat zijn jullie op de Breuninkhof toch een lieve mensen allemaal.

Heel erg bedankt voor alle hulp, alle leuke reacties en de mooie bloemen, tot gauw!

Klik hier voor alle foto's.


De plek met het monument van Henri Broekhof
De Omgekeerde wedstrijd 2024

« Terug