Kleine golfbaan op De Loonsche geopend

12-10-2023

Op 6 oktober jl. vond de feestelijke opening plaats van de kleine, 9 holes golfbaan op De Loonsche Duynen. Na de eerste feestelijk afslag door Hans Schaap, kregen alle deelnemers van de gezellige openingswedstrijd de gelegenheid om een eerste ronde golf te spelen op deze nieuwe baan.

Een golfbaan voor iedereen: ook zonder golfervaring
De kleine golfbaan loopt langs de rand van de grote baan en is gesitueerd in een prachtig groen landschap van heuvels, bunkers, waterpartijen en bos. De ideale omgeving om het golfen onder de knie te krijgen óf, voor gevorderde spelers, om het korte spel te verfijnen.

En goed om te weten: een rondje spelen op deze golfbaan is ook een mooie manier om samen met familie en vrienden kennis te maken met golf, je hebt namelijk geen golfervaring nodig.
 
Iedereen is welkom
Vanaf nu is iedereen meer dan welkom om op de kleine baan te komen spelen!
 
Aanleg van de nieuwe baan
De aanleg van de nieuwe baan is door het aanlegteam van HGM in drie fases uitgevoerd onder leiding van uitvoerder Antoine Relouw. Fase 1 was het verleggen van de tweede hole van de 18 holes baan. Op de vrijgekomen locatie zijn vervolgens vijf nieuwe holes aangelegd die in juni dit jaar in gebruik genomen zijn. De laatste fase betrof de aanleg van nog eens 4 holes waarvan de grow-in eind september kon worden afgerond. Het ontwerp van de nieuwe hole 2 en de 9 holes kleine baan zijn van Bruno Steensels (MasterGolf International).

Klik hier voor de presentatie (YouTube) en hier (Google) voor de foto's van deze gezellige middag.
 
Kleine golfbaan op De Loonsche geopend

« Terug