Nieuwe manager Hollandsche Golfschool

13-10-2023

We zijn verheugd om Thomas Raatgever te verwelkomen als nieuwe manager van onze Hollandsche Golfschool. Hij gaat in deze functie alle pro's op alle HGC-golfparken aansturen.

Thomas komt uit Zuid-Afrika en maakt dit jaar een grote stap om samen met zijn hele gezin naar Nederland te emigreren.

Al bij het eerste gesprek met Thomas was het duidelijk dat hij bij ons past. Zijn passie voor golf, zijn professionaliteit – waaronder zijn ervaring als golfbaanmanager –, maar vooral zijn drive om golf meer toegankelijk te maken. Wij waren verkocht!

Thomas begon zijn golfavontuur op jonge leeftijd in Zuid Afrika en groeide al snel uit tot een speler van formaat, met ervaring in het vertegenwoordigen van zijn land op internationale toernooien. Naast zijn passie voor golf heeft Thomas veel ervaring opgedaan in reizen, persoonlijke training en zakelijk advies. Zo is hij niet alleen een uitstekende golfer, maar ook een gepassioneerde coach en teamleider. Thomas’ doel is om de golfervaring bij de Hollandsche Golfclub te verrijken en de Golfschool verder te ontwikkelen als een plek voor het hele gezin.

Buiten de golfbaan is Thomas een echte familieman: getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is een enthousiaste liefhebber van fitness, surfen en trail running.

Met zijn levendige persoonlijkheid en uitgebreide kennis van golf, brengt Thomas een verfrissende en energieke sfeer met zich mee naar de Hollandsche Golfclub.

We kijken vol verwachting uit naar de waardevolle bijdrage die Thomas aan onze Golfschool gaat leveren én hoe hij het golfplezier van onze golfers nog verder zal vergroten.

Welkom Thomas!
Nieuwe manager Hollandsche Golfschool

« Terug