TIJDELIJKE BEPERKINGEN

24-05-2024

Vanwege het personeelstekort op De Breuninkhof zijn wij genoodzaakt een aantal beperkingen door te voeren zodat het personeel een beetje wordt ontzien.

We gaan er van uit dat een en ander tijdelijk is en dat wij binnenkort een e-mail kunnen sturen waarin we weer teruggaan naar de oude openingstijden!

De beperkingen die per direct ingaan:

Openingstijden clubhuis
Het clubhuis gaat doordeweeks tijdelijk dicht om 18.00 uur, behalve op woensdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag sluit het clubhuis om 17.00 uur.


Natuurlijk gaan de Zomeravondcompetitie én de Cross Country gewoon door en kan iedereen na afloop 'Gewoon Gezellig' een hapje en een drankje bestellen.

Golfbanen open
Wil je 's avonds een ronde lopen, dan kan dat natuurlijk gewoon. Zorg er dan wel voor dat je je golfclubs bij je hebt en niet in een locker hebt weggezet. De lockers sluiten gelijk met het clubhuis. Heb een urgente activiteit waarbij je je clubs nodig hebt en ze staan in een locker? Bel dan - van tevoren - naar het clubhuis: 0571 - 261 955.

Tijdelijk geen bediening op het terras
Je moet even naar binnen om te laten weten wat je wilt én ook even zelf je koffie, drankjes etc. ophalen. 

Keuken tijdelijk gesloten

Golflessen
Deze gaan gewoon door. Pro's Hein en Bertus stemmen met Martijn af in verband met aanmelden, etc.

Aanmelden voor een golfronde
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de functionaliteit dat leden zich kunnen aanmelden via de Hollandsche Golfclub app. Houd daarvoor de website in de gaten!

En verder ... hebben we dus vacatures!
Mischien ken je iemand, heb je een dochter, zoon, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje dat misschien iets wil verdienen in de zomervakantie ... laat het hem of haar weten! Dan krijgen ze er gelijk gratis golflessen bij! Leuk toch?! Klik hier voor meer informatie.

Heb je een vraag of opmerking over deze beperkingen?
Stuur dan een e-mail naar info@debreuninkhof.nl. Je hoort zo spoedig mogelijk iets van ons.

Wij hopen in ieder geval op je begrip!

Met vriendelijke groeten,
Joris Slooten
TIJDELIJKE BEPERKINGEN

« Terug