Golf Achterhoek

Golf in de Achterhoek? Natuurlijk op De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar een toegankelijke en gezellige golfbaan, waar je terecht kan voor een prachtig rondje golf? Ben je op zoek naar golf Achterhoek en wil je na het golfen nog een hapje eten en drinken? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Je vindt ons golfpark in Voorst, in het Oerhollandse gebied tussen Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Niet voor niets zijn wij vindbaar als golf Achterhoek in verband met onze mooie ligging. Golfpark De Breuninkhof is gelegen midden in een prachtig natuurgebied en dat merk je op ons mooie golfpark. Tussen afwisselende en mooie park-, weide- en bosholes en zeer goed onderhouden fairways, vind je prachtige waterpartijen. Hierdoor waan je jezelf echt in de natuur terwijl je met vrienden, collega's of met familie een balletje slaat. De Breuninkhof is toegankelijk voor verschillende soorten golfers. De beginnende golfspeler, de al wat gevorderde en de ervaren speler. Op de verschillende banen van De Breuninkhof zijn uitdagingen van verschillende niveaus te vinden, waardoor er voor iedereen een leuke golf Achterhoek hole te lopen is.
 

Golf Achterhoek bij De Breuninkhof

De Breuninkhof biedt verschillende golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler die ons golfpark bezoekt. Elke baan heeft zijn eigen uitdagingen en niveaus. Ook zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht, omdat we voor die spelers de 9 holes par 3 beschikbaar hebben. Wil je graag een keertje kennismaken met golf? De Hollandse Golfclub organiseert iedere maand een open dag op De Breuninkhof, zodat je samen met je familie of vrienden kan kijken of golfen écht zo leuk is. De Breuninkhof organiseert daarnaast met regelmaat voor groepen speciale feestjes of clinics, waarbij je met familie, collega's of vrienden kennis kunt komen maken met alle facetten van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de kleine baan. Ben je met een groep meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. Informeer gerust naar de mogelijkheden, dat is altijd vrijblijvend.
 

Brasserie bij golf Achterhoek

Ben je benieuwd of golf Achterhoek ook echt iets voor jou is? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op ons mooie park. Golfpark De Breuninkhof is niet alleen toegankelijk voor golfers, maar ook wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. In onze brasserie is iedereen welkom en op zonnige dagen kan je ook plaats nemen op ons sfeervolle terras.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode