Golf Achterhoek

Golf in de Achterhoek? Natuurlijk op De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar golf Achterhoek? Ben je op zoek naar een leuke golfbaan waar je kunt genieten van prachtige groene golfbanen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof voor golf Achterhoek. Golfpark De Breuninkhof is gevestigd in Voorst. Of je nu een beginnende of ervaren golfer bent, ons park biedt voldoende uitdaging voor iedereen. Het park ligt prachtig tussen het groen in een landschap met uiterwaarden, landgoederen, boerderijen en pittoreske dorpjes. Hier kun je naast het genieten van de natuur, ook golfen op een prachtig aangelegde golfbaan. Golfpark De Breuninkhof is uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen en biedt voordelige en laagdrempelige mogelijkheden om te golfen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze all-inclusive les- en speelpakketten. Elk pakket bevat 6 golflessen en geeft je 3 maanden onbeperkt toegang tot onze speciale 9-holes par-3 baan, die ideaal is voor beginnende golfers. Ben je benieuwd naar de prachtige golfbanen van golf Achterhoek? Kom langs in Voorst en geniet van een mooie omgeving en goed bijgehouden golfbanen.
 

Veel te doen op golf Achterhoek

Golfpark De Breuninkhof beschikt zoals gezegd over verschillende pakketten. Naast deze pakketten organiseert Golfpark De Breuninkhof ook regelmatig leuke open dagen en clinics. Tijdens deze evenementen leer je meer over de leuke aspecten van golfen en aan welke regels je moet houden als je de baan op gaat. Samen met collega's, familie of vrienden kun je ook clinics volgen en kennismaken met alle facetten van het golfen. Hierbij wordt het niveau van de clinic aangepast aan de spelers in de groep, zodat het voor iedereen een leuke ervaring wordt. Bovendien organiseert Golfpark De Breuninkhof regelmatig leuke activiteiten, zoals Regenboog wedstrijden en Zomeravond wedstrijden. Daarnaast zijn er herendagen, damesochtenden, seniorenochtenden en Oranje Tee evenementen waarbij je vanaf de oranje tee kunt spelen. Zo is er voor iedereen wel iets leuks te doen op onze golf Achterhoek.
 

Meer weten over golf Achterhoek?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het afslaan van een golfbal bij Golfpark De Breuninkhof? Neem dan een kijkje op deze website of loop gerust eens bij ons binnen. Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je alles over de mogelijkheden voor het afnemen van lessen, een golfabonnement of het volledig lid worden van onze club. Kortom, als je op zoek bent naar een mooie golfbaan in de Achterhoek, kom dan langs bij Golfpark De Breuninkhof en laat je verrassen door de prachtige omgeving en de uitdagende golfbaan.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode