Golf Achterhoek

Golf in de Achterhoek? Natuurlijk op De Breuninkhof!

Heb je belangstelling voor golf in de Achterhoek? Zoek je naar leuke en goede golf in de Achterhoek? Dan ben je nu op de juiste plek aangekomen, want Golfpark De Breuninkhof heeft alles in huis wat je zoekt op het gebied van golf in de Achterhoek! Iedereen is bij ons welkom voor golf in de Achterhoek, of je nu kennis wilt maken met de golfsport, als je beginnend golfer bent of wanneer je al een zeer ervaren golfer bent. Onze verschillende banen bieden iedereen uitdagingen op zijn of haar niveau. En zonder golfervaring bieden we je op De Breuninkhof de speciale 9 holes par 3 baan. Kijk je liever toe of geniet je na je golfpartij graag van het golfspel van anderen? Dan ben je van harte welkom in onze brasserie of op het terras.


Golf in de Achterhoek in Voorst

Golf in de Achterhoek is eenvoudig te vinden. Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Op De Breuninkhof is moeite gedaan om het karakteristieke en Oerhollandse landschap van de Achterhoek terug te laten komen op de golfbaan. Al golfend geniet je van prachtige bos-, weide- en parkholes, mooie waterpartijen en uitstekend onderhouden fairways. Niet voor niets is ons motto: gewoon genieten! Golf in de Achterhoek wordt zo een pure belevenis. We beschikken over verschillende golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler en zijn of haar niveau. Ben je bang dat golf in de Achterhoek te duur voor je is? We nemen dat vooroordeel graag bij je weg! Op De Breuninkhof kun je voordelig en laagdrempelig golfen, doordat wij werken met all-inclusive les- en speelpakketten. 
 

Golf in de Achterhoek en meer

Op De Breuninkhof worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. In de zomer houden we de Zomeravond wedstrijden met een feestelijke afsluiting en zijn er ook strategische Regenboog wedstrijden. Er is een seniorenochtend, een damesochtend, een herendag, maandbeker en de Oranje tee. Ook organiseren we regelmatig open golfdagen, waar je geheel gratis samen met anderen alles te weten komt over golfen en over ons golfpark. Mocht je verhinderd zijn tijdens een open dag: we staan ook op andere dagen graag te woord en geven je een rondleiding over het golfpark. Zoek je golf in de Achterhoek voor een groep? Ook dan zit je op De Breuninkhof goed. We organiseren feestjes of clinics, waarbij je met familie, collega's of vrienden alles leert over de verschillende onderdelen van de golfsport. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode