Golfbaan Deventer

Golfpark De Breuninkhof, de golfbaan bij Deventer

Heb je belangstelling voor een golfbaan bij Deventer? Zoek je een golfbaan in Deventer? Je bent op de juiste plek beland, want Golfpark De Breuninkhof ligt een prachtige golfbaan vlakbij Deventer en deze is geschikt voor iedere golfer! Onze golfbaan ligt tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn, in Voorst. In het Oerhollanse landschap van deze prachtige streek golf je als het ware midden in de natuur, omdat de kenmerken terug te vinden zijn op De Breuninkhof. Tijdens het golfen tref je langs prachtige weide-, park- en bosholes en mooie waterpartijen. De fairways worden zeer goed onderhouden, zodat het spelniveau en -plezier verhoogd worden. De Breuninkhof beschikt over meerdere golfbanen, zodat iedere speler, ervaren of beginnend, op zijn of haar niveau kan golfen. Heb je nog nooit gegolfd? Ook zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht, want daarvoor beschikt onze golfbaan bij Deventerover de speciale 9 holes par 3.
 

Voordelig golfen op golfbaan bij Deventer

Heb je de indruk dat golfen een dure sport is en daarom niet voor jou is weggelegd? Dat misverstand ruimen we gauw uit de weg! Op onze golfbaan bij Deventer kun je namelijk voordelig en op een laagdrempelige manier golfen, omdat we werken met all-inclusive les- en speelpakketten. Zodoende zijn wij in staat om aantrekkelijke tarieven aan te bieden. Ook bieden we veel extra's! Tijdens de open golfdagen, die op gezette tijden gehouden worden, kun je terecht om gratis te ondervinden of de golfsport jou bevalt. Je leert alles over golfen, over De Breuninkhof en natuurlijk ga je een balletje slaan. Buiten de open dagen om staan we je ook graag te woord en geven we je een rondleiding over het golfpark.
 

Diverse activiteiten op golfbaan bij Deventer

Regelmatig organiseren we op de golfbaan bij Deventer leuke activiteiten. Zo zijn er op De Breuninkhof Regenboog wedstrijden, strategisch van aard, en de gezellige Zomeravond wedstrijden. Ook kun je terecht op de herendag, de damesochtend, de seniorenochtend en de oranje tee, waarbij vanaf de oranje tee gespeeld wordt. Wil je met een groep kennis komen maken met de golfsport?  Op De Breuninkhof organiseren we daarvoor leuke feestjes of clinics. Met collega's, familie of vrienden maak je kennis met alle facetten van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Het niveau van de clinic wordt natuurlijk aangepast aan de spelers in de groep. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Kom in contact met onze golfbaan


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode