Golfbaan Lochem

Golfbaan De Breuninkhof bij Lochem

Ben je op zoek naar een golfbaan bij Lochem? Ben je in Lochem en zoek je een golfbaan bij Lochem? Wij heten je van harte welkom op Golfpark De Breuninkhof, op onze prachtige golfbaan bij Lochem. Zoek niet langer en kom naar deze golfbaan bij Lochem, waar iedereen kan komen golfen, of je nu een ervaren golfer bent, een beginnend golfer en zelfs als je helemaal geen ervaring hebt! De Breuninkhof kun je vinden in Voorst, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze golfbaan bij Lochem past helemaal in het Oerhollandse landschap van landgoederen en uiterwaarden, waardoor je onderdeel wordt van de omgeving en de natuur. Vanzelfsprekend is ons golfpark mooi aangelegd. Je vindt tijdens het golfen mooie waterpartijen, schitterende park-, weide en bosholes en uitstekend onderhouden fairways. De Breuninkhof beschikt over verschillende golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler die ons golfpark bezoekt, omdat elke baan zijn eigen uitdagingen heeft. Zelfs zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht omdat we voor die spelers een perfecte baan hebben, namelijk de 9 holes par 3.
 

Veel activiteiten op golfbaan bij Lochem

De Breuninkhof staat het ronde jaar bol van de activiteiten. Regelmatig organiseren we op de golfbaan bij Lochem open golfdagen, waar je gratis met anderen eens kan komen proberen hoe het golfspel werkt en of het een spel voor jou zou kunnen zijn. We zijn er van overtuigd dat dit de beste manier is om kennis te maken met deze mooie sport: door het te doen wordt eigenlijk iedereen enthousiast! Overigens ben je naast de open dagen natuurlijk ook altijd welkom om even binnen te lopen; we geven je graag informatie en een rondleiding. Met een groep kennis komen maken is ook mogelijk. De Breuninkhof organiseert voor groepen speciale feestjes of clinics, waarbij je met familie, collega's of vrienden kennis kunt komen maken met alle facetten van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Ben je met een groep meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Maak kennis met onze unieke golfbaan bij Lochem

Bij De Breuninkhof kun je voordelig en laagdrempelig golfen met onze all inclusieve les- en speelpakketten. De tarieven zijn erg aantrekkelijk en bieden ook veel extra's! Voor of na je golfspel ben je van harte welkom in onze brasserie of op het terras, voor een goede kop koffie, een verkoelend wijntje of een vers bereide maaltijd. Ook als je niet speelt verwelkomen wij je graag als gast.
 

Meer weten? Neem contact met ons op.


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode