Golf Nijmegen

Golf bij Nijmegen: Golfpark De Breuninkhof

Ben je op zoek naar golf Nijmegen? Wil je ontspannen een golfballetje slaan en ben je op zoek naar een prachtig aangelegde golfbaan? Zoek dan niet verder. Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, in de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn. De golf Nijmegen is dus vlakbij. De oer-Hollandse natuur van de streek is de basis van onze golfbaan. Door de aanleg van mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes speel je als het ware midden in de natuur. Onze fairways worden zeer goed onderhouden. Ons golfpark beschikt over verschillende banen met uitdagende niveaus, waaronder de 9 holes par 3 baan, speciaal ontworpen voor beginnende golfers. Met de aanwezigheid van een professionele golfpro en all-inclusive les- en speelpakketten, is het ook mogelijk om te werken aan je golfvaardigheden en technieken. Bij Golfpark De Breuninkhof vinden we gezelligheid en laagdrempeligheid erg belangrijk, zowel op de golfbanen als in de brasserie waar spelers en niet-spelers welkom zijn voor een hapje en een drankje.
 

Verschillende activiteiten bij golf Nijmegen

Golfpark De Breuninkhof organiseert regelmatig evenementen en wedstrijden voor zowel leden als niet-leden. Zo zijn er bijvoorbeeld de jaarlijkse Clubkampioenschappen, Open Dagen en thema-avonden in de brasserie. Daarnaast organiseert golf Nijmegen regelmatig leuke activiteiten, zoals dames- en seniorenochtenden en herendagen, waarbij de golfsport nog meer dimensies krijgt. Ook voor groepen biedt het golfpark diverse mogelijkheden, zoals het organiseren van clinics en feestjes, waarbij alle facetten van de golfsport aan bod komen. Golfpark De Breuninkhof is niet alleen voor golfers uit de regio, maar ook voor de golfers uit Nijmegen een ideale locatie om te genieten van een dagje golf in combinatie met gezelligheid en ontspanning. Al met al biedt Golfpark De Breuninkhof een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, zowel voor ervaren golfers als voor mensen die nog nooit een golfclub hebben vastgehouden.
 

Baan reserveren bij golf Nijmegen

Bij Golfpark De Breuninkhof kun je gemakkelijk een golfbaan boeken voor een heerlijke dag golfen in de prachtige omgeving van Nijmegen. Of je nu alleen wilt spelen, met vrienden of met een grotere groep, er zijn verschillende mogelijkheden om een baan te reserveren. Via deze website kun je eenvoudig een online boeking maken voor golf Nijmegen en daarbij aangeven welke baan je wilt spelen en op welke dag en tijd. Ook kun je telefonisch contact opnemen met het park om een boeking te maken of meer informatie te krijgen over de beschikbaarheid van de banen.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode