Golf Nijmegen

Golf bij Nijmegen: Golfpark De Breuninkhof

Ben je op zoek naar golf Nijmegen? Heb je interesse in de sport golf en ben je op zoek naar een mooi aangelegde golfbaan? Wil je een keer op een andere baan spelen en ben je in de buurt van Nijmegen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Bij De Breuninkhof kan iedereen komen golfen, of je nu een ervaren golfer bent, een beginnend golfer en zelfs als je helemaal geen ervaring hebt. Zelfs zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht, omdat we voor die spelers een perfecte baan hebben, namelijk de 9 holes par 3. De Breuninkhof kun je vinden in Voorst, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze golfbanen passen helemaal in de omgeving van Voorst. Je vindt tijdens het golfen mooie waterpartijen, schitterende park-, weide en bosholes en uitstekend onderhouden fairways. Je beoefent je sport terwijl je de rust en de vrijheid voelt van de natuur.
 

Cursus en clinics bij golf Nijmegen

Iedere golfer kan bij ons terecht. Ook als je af en toe een balletje weg slaat ben je bij ons van harte welkom. Daarnaast kunnen wij het ons goed voorstellen dat het prettig is dat je net wat meer weet dan alleen een golfbal weg slaan. Welke regels horen er bij het spel? En hoe houd je je golfclub vast? Deze aspecten worden uitgelegd tijdens een cursus golf Nijmegen. In deze cursus ga je samen met de golf pro de baan op en leer je alle facetten van de sport golf. Vind je het leuker om vrijblijvend een potje golf te spelen? Dan kan een clinic met vrienden, familie of met collega's een leuke activiteit zijn. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Ben je met een groep meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. Ben je echt enthousiast geworden? Dan kan je uiteraard lessen bij ons inplannen. Op De Breuninkhof ben je voordelig uit voor golf in Nijmegen. Wij werken namelijk met all-inclusive les- en speelpakketten.
 

Leuke activiteiten bij golf Nijmegen

Naast het beoefenen van de mooie golfsport, bieden wij onze sporters graag extra activiteiten. Zo worden er regelmatig open dagen georganiseerd, waarop je gratis met anderen kunt uitproberen en je kunt kijken of de golfsport een sport is waar je serieus mee aan de slag wilt gaan. Voor het vinden van een mooie golfbaan voor golf Nijmegen ben je bij De Breuninkhof aan het juiste adres.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode