Golf Nijmegen

Golf bij Nijmegen: Golfpark De Breuninkhof

Zoek je mogelijkheden voor golf bij Nijmegen? Heb je belangstelling voor golf rond Nijmegen? Je bent op de goede plek terecht gekomen, want Golfpark De Breuninkhof, dé golf bij Nijmegen, zit je gebeiteld! Voor uitstekende golf bij Nijmegen ga je naar Voorst, een prachtig Oerhollands gebied tussen de nabij gelegen steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Ons golfpark is zo aangelegd dat het als het ware opgaat in de natuur, met mooie waterpartijen en prachtige, afwisselende park-, weide- en bosholes. Voor je golf bij Nijmegen worden de fairways keurig onderhouden. Iedereen is voor golf bij Nijmegen van harte welkom op De Breuninkhof: de onervaren speler, de beginnende speler en de ervaren en doorgewinterde speler. Op onze verschillende golfbanen zijn voor iedereen genoeg uitdagingen en verschillende niveaus te vinden. Zonder golfervaring hebben we bijvoorbeeld de beschikking over een speciale baan, de 9 holes par 3 baan. Zoek je naast uitdagingen ook gezelligheid en laagdrempeligheid, dan verwelkomen wij je graag binnenkort op De Breuninkhof. 
 

Open dagen bij golf Nijmegen

Regelmatig houdt Golfpark De Breuninkhof voor golf rondom Nijmegen leuke open dagen. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport een sport is waarin je je wilt bekwamen en wat de sport allemaal inhoudt. Door golf rond Nijmegen aan te bieden zijn wij ervan overtuigd dat je de beste informatie krijgt. Ben je niet in de gelegenheid om op een open dag te komen, kom dan gerust op een andere dag langs en we vertellen je alles over golfen en ons golfpark. Ook worden met regelmaat leuke activiteiten gehouden, die het golfen een extra dimensie geven. Op De Breuninkhof kun je voordelig kennis maken met de golfsport en ook voordelig golfen, omdat wij all-inclusive les- en speelpakketten aanbieden. 
 

Golf Nijmegen met clinic

Lijkt het je leuk om met een groep naar De Breuninkhof te komen om te golfen of om een clinic te volgen? Neem je familie, collega's of vrienden mee naar onze clinics of feestjes, waarbij alle facetten van het golfen aan de orde komen. De groep leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Natuurlijk passen we het niveau van de clinic aan aan de ervaring en speelvaardigheid van de groepsleden. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden! Naast onze aantrekkelijke golfbanen vind je op De Breuninkhof ook een mooie brasserie met leuk terras, waar je van harte welkom bent. Ook als je niet golft! 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode