Golfbaan Achterhoek

De Breuninkhof, dé golfbaan in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een mooie golfbaan Achterhoek? Wil je spelen op een prachtig aangelegde golfbaan? Zoek dan niet verder, want Golfpark De Breuninkhof is dé golfbaan in de Achterhoek die je zoekt! Onze golfbaan heeft voor elk niveau golfer wat te bieden en ligt in Voorst, in een prachtig oer-Hollands landschap tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Onze golfbaan in de Achterhoek is zo aangelegd dat het perfect past in de natuurlijke omgeving. Je vindt er een mix van parkholes, weideholes en bosholes met mooie waterpartijen die de uitdagingen compleet maken. Daarnaast worden onze fairways uitstekend onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een mooie en verzorgde golfbaan. Voor de inwendige mens kun je terecht in onze brasserie of op het terras, waar onze chefs werken met streekproducten. Naast het golfen kun je dus ook genieten van een hapje en een drankje op onze golfbaan Achterhoek. Kom langs op onze prachtige Golfbaan Achterhoek en geniet van onze mooie fairways en nadien van een kopje koffie.
 

Golfbaan Achterhoek voor iedereen!

Golfpark De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Of je nu een ervaren speler bent, net begint met golfen of eerst kennis wilt maken met de golfsport, bij Golfpark De Breuninkhof is iedereen welkom op onze golfbaan Achterhoek. We bieden verschillende golfbanen met uitdagingen voor verschillende niveaus. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale baan voor mensen zonder ervaring: de 9 holes par 3 baan. Naast het golfen organiseren we regelmatig leuke activiteiten op onze golfbaan, zoals open dagen waarop je gratis kennis kunt maken met de golfsport en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook als je niet op een open dag kunt komen, ben je van harte welkom om meer te weten te komen over golfen op onze golfbaan.
 

Diverse activiteiten op golfbaan Achterhoek

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit met een groep, dan kun je ook uitstekend terecht op onze golfbaan. Breng je familie, collega's of vrienden mee voor een leuke clinic waarbij je alle facetten van het golfen leert kennen, van afslaan tot putten en golfen op de korte golfbaan. We stemmen de clinic af op de ervaring en speelvaardigheid van de groepsleden, zodat iedereen kan genieten van deze leuke en leerzame activiteit. Of laat ons een leuk golffeestje organiseren, informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kortom, als je op zoek bent naar een mooie golfbaan Achterhoek, dan ben je bij Golfpark De Breuninkhof aan het juiste adres. Kom langs en ontdek zelf waarom onze golfbaan zo geliefd is bij zowel ervaren als beginnende golfers!
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode