Golfbaan Achterhoek

De Breuninkhof, dé golfbaan in de Achterhoek

Zoek je een golfbaan in de Achterhoek? Ben je op vakantie en wil je naar een golfbaan in de Achterhoek? Wij verwelkomen je graag op ons Golfpark De Breuninkhof, welhaast de mooiste golfbaan van de Achterhoek! Onze golfbaan in de Achterhoek biedt alles wat je maar zoekt: verschillende golfbanen voor ervaren golfers, voor beginners en voor mensen die willen ontdekken of de golfsport iets voor hen is, maar ook voor mensen die graag vanaf het terras naar golf kijken, genietend van een drankje of hapje van de Achterhoekse streekproducten. Je vindt De Breuninkhof in Voorst, tussen de steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Je zult merken dat het Oerhollandse landschap van deze streek is doorgezet op het golfpark, zodat het lijkt of je midden in de natuur aan het golfen bent. Tijdens het golfen kom je langs prachtige weide-, park- en bosholes en schitterende waterpartijen. Onze fairways worden door het team uitstekend onderhouden om het spelplezier te verhogen. De Breuninkhof beschikt over meerdere golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler op zijn of haar niveau. Ook zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht, daarvoor bieden we de speciale 9 holes par 3.
 

Veel te doen op golfbaan in Achterhoek

Naast het gewone golfspel, bieden wij op onze golfbaan in de Achterhoek regelmatig allerlei activiteiten aan. In de zomer zijn er de Zomeravond wedstrijden met een feestelijke afsluiting en er zijn de meer strategische Regenboog wedstrijden. Er is een damesochtend, een herendag, maandbeker, seniorenochtend en oranje tee. Daarnaast organiseren we regelmatig open golfdagen, waar je onder andere gratis met anderen alles te weten kunt komen over golfen en over De Breuninkhof. Natuurlijk staan we je buiten de open dagen ook graag te woord en geven we je een rondleiding over het golfpark. Ook kun je op onze golfbaan in de Achterhoek terecht met groepen: we organiseren graag feestjes of clinics. Met familie, collega's of vrienden maak je kennis met alle onderdelen van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Ben je met een groep meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. 
 

Voordelig golfen op golfbaan Achterhoek

Wellicht denk je dat golfen duur is? Op ons golfpark is niets minder waar! Op De Breuninkhof kun je voordelig en laagdrempelig golfen, doordat wij werken met all inclusive les- en speelpakketten. De tarieven zijn voor iedereen erg aantrekkelijk en bieden ook veel extra's! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact opnemen met onze golfbaan in de Achterhoek?
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode