Golfbaan Achterhoek

De Breuninkhof, dé golfbaan in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een golfbaan Achterhoek? Wil je graag een golfballetje slaan op een mooi aangelegd golfpark, waar je na afloop ook kan genieten van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom in Voorst bij Golfpark De Breuninkhof. Bij De Breuninkhof is er voor iedere beginnende en ervaren golfer voldoende uitdaging. Iedereen is bij ons van harte welkom! Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Ons park is prachtig gelegen tussen het groen. Je vindt golfbaan Achterhoek in een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes, waar je kan genieten van de natuur, de rust en een prachtige aangelegde golfbaan.Golfbaan Achterhoek uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Op onze golfbaan kun je voordelig en op een laagdrempelige manier golfen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt omdat we all-inclusive les- en speelpakketten aanbieden. Bij ieder pakket zitten 6 golflessen en kan je 3 maanden onbeperkt komen golfen op de speciale 9 holes par 3 baan, die voor de beginnende golfer perfect is.
 

Veel te doen op golfbaan in Achterhoek

Met regelmaat houdt Golfpark De Breuninkhof leuke open dagen. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport een sport is waarin je je in wilt verdiepen. Daarnaast leer je meer over de leuke aspecten van het golfen en aan welke regels je moet houden als je de baan op stapt. Naast de open dagen die wij organiseren, kun je je ook inschrijven voor clinics. Samen met collega's, familie of vrienden maak je dan kennis met alle facetten van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de kleine baan. Het niveau van de clinic wordt aangepast aan de spelers in de groep, waardoor het voor iedereen een leuke ervaring wordt. Naast het golfen in de vorm van een clinic of open dag organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn er op De Breuninkhof Regenboog wedstrijden, strategisch van aard, en de gezellige Zomeravond wedstrijden. Ook kun je terecht op de herendag, de damesochtend, de seniorenochtend en de oranje tee, waarbij vanaf de oranje tee gespeeld wordt. 
 

Voordelig golfen op golfbaan Achterhoek

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het afslaan van een golfbal bij golfbaan Achterhoek? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast mag je te allen tijde bij ons binnenlopen. Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het afnemen van lessen, een golf abonnement of het volledig lid worden van onze club.


Contact opnemen met onze golfbaan in de Achterhoek?
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode