Golfbaan Achterhoek

De Breuninkhof: dé Golfbaan in de Achterhoek

Wil je graag leren golfen? Of ben je een ervaren golfer en zoek je een uitdagende golfbaan Achterhoek? Op Golfpark Breuninkhof in Voorst is zowel de beginnende als de ervaren golfer van harte welkom. We hebben verschillende golfbanen die voldoende uitdaging bieden voor elk niveau. Ons golfpark ligt in de IJsselvallei. Dit gebied tussen de Veluwe en de IJssel bestaat uit bijzondere natuurgebieden. Voorst ligt tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, een gebied dat grenst aan de Achterhoek. Ons golfpark is hét adres als je een golfbaan Achterhoek zoekt. Het is een lust om op Golfpark Breuninkhof je balletje te slaan. Tijdens het golfen kun je genieten van de mooie waterpartijen en de schitterende park- weide- en bosholes. Je kunt bij ons kiezen uit twee golfbanen: de kleine 9 holes par 3 baan en de 9/18 holes par 3,4 of 5 baan. De kleine baan is ideaal voor de beginnende golfer. De grote baan is als uitdagende 18 holes baan te spelen door de verschillende afslagplaatsen. Golfpark De Breuninkhof beschikt over een deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfschool. Plezier en gezelligheid staan bij ons altijd voorop. Ook de golflessen moeten een prettige ervaring zijn.
 

Leren golfen op golfbaan Achterhoek

Er zijn diverse mogelijkheden om op onze golfbaan Achterhoek kennis te maken met de mooie golfsport. Je bent welkom op de Probeer Golf Dagen. Je kunt gratis deelnemen. Kijk voor de data en het programma op deze website. Je kunt je ook aanmelden voor een kennismakingsles voor maximaal twee personen. De clinics zijn er voor alle niveaus. Je leert er alle facetten van golf zoals swing, putten en chippen onder begeleiding van een golfprofessional. Je kunt een clinic met familie of vrienden combineren met een heerlijke lunch of diner.
 

All-inclusive les- en speelpakketten golfbaan Achterhoek

Voor beginnende golfers hebben wij een leuke aanbieding. Onze all-inclusive les- en speelpakketten zijn voordelig en laagdrempelig. Er zijn 3 lespakketten:
  • Pakket 1 - Op naar baanpermissie (voor maar 175 euro!)
  • Pakket 2 - Op naar Handicap 54
  • Pakket 3 - Op naar Handicap 54 en lager
Alle 3 pakketten omvatten 6 golflessen, 3 maanden heel veel golfen , tegoed voor 100 driving range ballen en gezellige Golfstart activiteiten. Bij pakket 1 hoort ook een gratis theorieavond en een gratis leenset. Natuurlijk is een partijtje golf niet compleet zonder een lekker drankje in onze gezellige brasserie. Je kunt hier ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Voor een golfbaan Achterhoek waar gezelligheid centraal staat kies je voor Golfpark De Breuninkhof!


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode