Golf Gelderland

Golf in Gelderland bij de Breuninkhof

Geïnteresseerd in golf in Gelderland? Zoek je golf in Gelderland? Voor de beste mogelijkheden voor golf in Gelderland moet je op Golfpark De Breuninkhof zijn! Wijd en zijd staat ons golfpark bekend om alle facetten voor golf in Gelderland. Niet alleen vind je bij ons voor ieder wat wils, je vindt bij ons gezelligheid en laagdrempeligheid en belangrijk: op De Breuninkhof ben je voordelig uit voor golf in Gelderland. Wij werken namelijk met all-inclusive les- en speelpakketten. Golf in Gelderland vind je binnen de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Golfpark De Breuninkhof is gelegen in Voorst, midden in een prachtig natuurgebied. Ons golfpark is zodanig aangelegd dat de natuur doorloopt over de golfbanen. Tussen afwisselende en mooie park-, weide- en bosholes en zeer goed onderhouden fairways, vind je prachtige waterpartijen. We garanderen je dat je actief ontspant in dit Oerhollandse landschap! De Breuninkhof biedt verschillende golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler die ons golfpark bezoekt, omdat elke baan zijn eigen uitdagingen en niveaus heeft. Zelfs zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht omdat we voor die spelers de 9 holes par 3 beschikbaar hebben.
 

Veel activiteiten bij golf in Gelderland

Naast het beoefenen van de mooie golfsport, bieden wij onze sporters graag extra activiteiten. Dat doen we het gehele jaar door, zodat er altijd wel iets te beleven valt op De Breuninkhof. Zo zijn er regelmatig open dagen, waarop je gratis met anderen kunt uitproberen of de golfsport een sport is waar je serieus mee aan de slag wilt gaan. De beste manier om daar achter te komen is om gewoon te komen golfen! Vanzelfsprekend ben je buiten de open golfdagen om ook altijd welkom om nader geïnformeerd te worden over het golfen en ons golfpark. Naast golf in Gelderland zoek je ook vast iets voor de inwendige mens en ook daaraan voldoet De Breuninkhof met onze brasserie en terras. Terwijl je geniet van een drankje en streekproducten, heb je mooi zicht op de golfbanen. 
 

Golf in Gelderland met groep

Wil je met een groepje kennis komen maken? Ook dat kan. De Breuninkhof organiseert voor groepen speciale feestjes of clinics, waarbij je met familie, collega's of vrienden kennis kunt komen maken met alles facetten van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Ben je met een groep meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. Informeer gerust naar de mogelijkheden, dat is altijd vrijblijvend.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode