Golf Gelderland

Golf in Gelderland bij de Breuninkhof

Ben je op zoek naar een leuke golf Gelderland baan? Ben je op zoek naar een sfeervolle brasserie, waar je na een potje golf Gelderland nog een hapje en een drankje kunt verorberen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. De Breuninkhof is in 1991 gebouwd en is uniek gelegen tussen de Veluwe en de IJssel. Je vindt ons in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De omgeving van De Breuninkhof is adembenemend. Een landschap met uitgestrekte uiterwaarden, rood-witte koeien, beboste landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes is waar je in terecht komt. Dit is echt Holland op z’n mooist! Iedereen is welkom op ons golfpark. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Het maakt dan ook niet uit welke handicap je hebt, iedereen mag zich vrij voelen om een balletje te slaan op één van onze holes.
 

Golf Gelderland bij De Breuninkhof

De Breuninkhof beschikt over twee prachtig aangelegde golfbanen. De golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers en leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers. De Breuninkhof beschikt over een deels overdekte driving range, waar je op je gemakje af kunt slaan. Regelmatig houdt Golfpark De Breuninkhof voor golf in Gelderland maandelijkse open dagen. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport een sport is waarin je je verder in wil doorontwikkelen en of de sport ook echt bij je past.
 

Golf Gelderland cursussen en clinics in Voorst

Wil je met een groep vrienden, familie of collega's kennis maken met golf Gelderland? Je kan bij ons clinics of een cursus aanvragen. Je leert in een korte tijd meer over afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de kleine baan. Natuurlijk passen we het niveau van de clinic of cursus aan aan de ervaring en speelvaardigheid van de groepsleden. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden. De Breuninkhof beschikt ook over een sfeervolle brasserie. Hier kan je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. Wij zien je graag op onze locatie.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode