Golf Gelderland


Voor golf Gelderland naar Golfpark De Breuninkhof

Wil je golf spelen in de provincie Gelderland? Ben je op zoek naar een mooi golfpark? Voor golf in Gelderland ben je van harte welkom op Golfpark De Breuninkhof! Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, een dorp tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het landschap is afwisselend met uitgestrekte uiterwaarden en bossen. Een prachtig gebied waar je heerlijk kunt genieten van golf Gelderland. Voor zowel de beginnende als de ervaren golfer heeft golfpark De Breuninkhof de geschikte golfbaan. De golfbanen hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. Iedereen kan bij ons op het juiste niveau golfen. Voor de startende golfer is er de 9 holes par 3 baan (kleine baan). De gevorderde golfer zal in zijn element zijn op de grote golfbaan - 9 of 18 holes par 3/4/5 baan. Er zijn korte holes, lange holes, waterpartijen en bomen voor een uitdagend partijtje golf. Op Golfpark De Breuninkhof staan plezier en gezelligheid voorop. Wil je weten of golf Gelderland echts iets voor jou is? Wij bieden genoeg mogelijkheden om kennis te maken met deze mooie sport. Kom naar de Probeer Golf Dagen of boek een kennismakingsles.
 

Clinics golf Gelderland

Je kunt ook op een ontspannen manier in groepsverband leren golfen. Boek een clinic met familie, vrienden of collega's. Er zijn clinics voor alle niveaus. Combineer het met een lunch of diner in onze gezellige brasserie. Er zijn talloze manieren om actief te zijn op onze golfbaan. Je kunt ook je vaardigheden verbeteren door je aan te melden voor een themales. Sla je niet ver genoeg met je driver of kom je maar niet uit dat hoge gras? Onze golfprofessionals leren je graag de fijne kneepjes. Je zult met nog meer plezier je balletje slaan!
 

Brasserie golf Gelderland

Natuurlijk is een partijtje golf Gelderland niet compleet zonder een bezoekje aan onze gezellige brasserie! In onze brasserie is iedereen welkom. Ook als je niet golft en enkel maar iets wilt drinken staan onze deuren voor je open. Voor de fietser of wandelaar die toevallig langskomt is Golfpark De Breuninkhof de ideale pleisterplaats. Strek de benen, rust uit en geniet van een kopje koffie of een drankje. Bekijk onze menukaart eens op deze website. Je zult verrast zijn door de verschillende heerlijke gerechten. Onze koks bereiden hun gerechten zoveel mogelijk met kwaliteitsproducten uit de regio. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze receptie! Zij leggen je graag uit hoe alles werkt.


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode