Golf Deventer

Voor golf in Deventer: Golfpark De Breuninkhof

Zoek je golf in Deventer? Ben je geïnteresseerd in golf bij Deventer? Ben je al langer op zoek en kun je leuke golf bij Deventer niet vinden? Bij Golfpark De Breuninkhof ben je op de juiste plek voor het leukste en mooiste golf bij Deventer! Je vindt ons golfpark in de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn, in Voorst. Het typische en Oerhollandse landschap van de streek is doorgetrokken op onze golfbanen, zodat het lijkt of je midden in de natuur je holes aan het lopen bent. Je treft op De Breuninkhof prachtige weide-, park- en bosholes en mooie waterpartijen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de fairways uitstekend onderhouden worden. Iedere speler, of je nu beginnende speler bent of een zeer ervaren, kan op op onze verschillende banen op zijn of haar niveau spelen. Heb je helemaal geen golfervaring? Dan bieden wij je de speciale 9 holes par 3. 
 

Golf bij Deventer is voordelig

De algehele opinie is dat golfen een dure sport is om te leren en om te beoefenen, maar wij durven dat te weerleggen! Op Golfpark De Breuninkhof werken we op een laagdrempelige manier en kunnen we de tarieven voordelig aanbieden. We werken namelijk met all-inclusive les- en speelpakketten, waardoor golf bij Deventer voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Op ons golfpark vind je ook nog eens veel extra's! Kom gerust tijdens de open golfdagen, die we regelmatig organiseren, eens vrijblijvend kijken en ervaren wat je van golfen vindt. Je leert tijdens zo'n open dag alles over golfen, over De Breuninkhof en ook ga je natuurlijk een balletje slaan. Buiten de open dagen om staan we je ook graag te woord om je te informeren en geven we je graag een rondleiding over het golfpark.
 

Veel activiteiten bij golf in Deventer

Naast de open golfdagen worden er nog veel meer andere activiteiten en andere golfmomenten georganiseerd. We hebben op ons golfpark de damesochtend, de seniorenochtend en de herendag, maar ook de Zomeravond wedstrijden, de Regenboog wedstrijden en de Oranje tee. Ook kun je bij ons terecht als je met een groep kennis wilt komen maken met de golfsport. We bieden leuke feestjes en clinics, waarbij je kennis maakt met alle onderdelen van het golfen. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. De ervaring leert dat families, collega's en vrienden op deze ontspannen manier het golf bij Deventer erg leuk vinden! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode