Golf Lochem

Golfpark De Breuninkhof voor golf bij Lochem

Ben je op zoek naar golf bij Lochem? Ben je op zoek naar gezellige en laagdrempelige golf bij Lochem? Heb je daarbij interesse voor golfen in de natuur als je denkt aan golf bij Lochem? Zoek niet verder, want voor dit alles en meer voor golf bij Lochem ben je op de juiste golfbaan bij Golfpark De Breuninkhof! Je vindt ons golfpark in Voorst, in het Oerhollandse gebied tussen Zutphen, Apeldoorn en Deventer. De Breuninkhof is in dezelfde natuurlijke stijl aangelegd, waardoor je actief en ontspannen kunt genieten van golf in Lochem en van de natuur. De fairways worden keurig onderhouden bij golf rond Lochem. Tijdens het spelen tref je prachtige waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes. Op ons golfpark is iedereen van harte welkom! De beginnende golfspeler, de al wat gevorderde en de ervaren speler; op de verschillende banen van De Breuninkhof zijn uitdagingen van verschillende niveaus te vinden. Voor spelers zonder golfervaring bieden we bijvoorbeeld de speciale baan, de 9 holes par 3 baan. Naast uitdagingen op sportgebied staan ook gezelligheid en laagdrempeligheid hoog in ons vaandel.  
 

Kennis maken met golf Lochem

Wil je graag kennis maken met de golfsport en golf bij Lochem? Dat kan! De Breuninkhof organiseert regelmatig open dagen, waarop je gratis kunt komen ontdekken of de golfsport iets voor je is. We vertellen je alles wat bij het golfen komt kijken en natuurlijk ga je zelf aan de slag, want ondervinding is de beste leermethode! Vanzelfsprekend vertellen we je ook alles over golf bij Lochem buiten de open dagen om en geven we je, als het even kan, ook een rondleiding. Regelmatig worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd op ons golfpark. Belangrijk om te weten is dat golf bij Lochem voordelig is, omdat wij werken met all-inclusive les- en speelpakketten.  
 

Golf bij Lochem met groep

Ben je op zoek naar golf bij Lochem met een groep, bijvoorbeeld met collega's, vrienden of familie? Op De Breuninkhof organiseren we graag een feestje of een clinic voor je! Hierbij komt alles wat golf inhoudt aan bod. Tijdens de clinic leer je afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. We kijken natuurlijk naar het niveau en de ervaring van de groep. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden! Op ons golfpark vind je gezellige brasserie met leuk terras, waar je van harte welkom bent voor een drankje of een vers bereide maaltijd van streekproducten.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode