Golf Lochem

Golfpark De Breuninkhof voor golf bij Lochem

Ben je op zoek naar golf Lochem? Heb je interesse in de golfsport en ben je op zoek naar een mooi golfpark, waar je de facetten van de golfsport goed kan leren? Ben je een door gewinterde golfer en ben je in de buurt en wil je wel eens op een andere baan lopen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. De Breuninkhof is gevestigd in Voorst, nabij Lochem. Tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je ons mooi aangelegde golfpark waarin het lijkt alsof je midden in de natuur golft. Eigenlijk is dat ook gewoon zo. Je vindt tijdens het golfen mooie waterpartijen, schitterende park-, weide en bosholes en uitstekend onderhouden fairways. Kortom, bij De Breuninkhof is het gewoon genieten als je een golfballetje slaat.
 

Golf Lochem voor clinics en speelpakketten

De Breuninkhof beschikt over twee mooie golfbanen. De grote en de kleine golf Lochem baan. Wil je graag een lesje nemen omdat je golf skills wilt verbeteren? Ben je een startende golfer en vind je het prettig om de kneepjes van de sport goed onder de knie te hebben? Dan bieden wij je drie verschillende golf startpakketten aan. Doordat wij verschillende pakketten en lidmaatschappen aanbieden kan je voor een betaalbare prijs kennis maken met de golfsport. Naast onze speelpakketten kan je bij ons ook een golfclinic aanvragen. Breng je familie, collega's of vrienden voor een leuke clinic naar De Breuninkhof, waarbij alle facetten van het golfen aan de orde komen. De groep leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan.
 

Meer weten over golf Lochem?

Wil je meer weten over de vele voordelen die golf Lochem met zich meebrengt? Wil je meer weten over het inplannen van golflessen, het organiseren van een clinic of voor het lopen van een 18 holes baan? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast mag je te allen tijde contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en geven je graag meer informatie. Ook naast het golfen ben je bij ons van harte welkom. We beschikken over een gezellige brasserie waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje. De kaart wisselt met de jaargetijen mee, waardoor er altijd iets lekkers te eten is na een potje golf Lochem. Ook voor wandelaars en fietsers houden wij de deur graag open. Kom langs en geniet van onze mooie golfbanen en neem aansluitend een hapje en een drankje in ons fijne restaurant.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode