Golfbaan Doetinchem

Ben je op zoek naar een golfbaan bij Doetinchem? Zoek je de mooiste golfbaan bij Doetinchem, geschikt voor iedereen? Wil je daarnaast ook een voordelige golfbaan bij Doetinchem?

Zoek niet langer, want Golfpark De Breuninkhof biedt precies waar je naar op zoek bent! Onze golfbaan vlakbij Doetinchem is geschikt voor iedere golfer, of je nu een ervaren golfspeler bent of je bent pas net begonnen de sport te ontdekken. We beschikken over verschillende golfbanen van verschillende niveaus, waar voor iedereen meer dan voldoende uitdagingen liggen. Zelfs voor iemand die totaal geen golfervaring heeft hebben we een baan, de speciale 9 holes par 3.

Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, in de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn. De golfbaan Doetinchem is dus vlakbij. De Oerhollandse natuur van de streek is de basis van onze golfbaan. Door het aanleggen van mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes speel je als het ware midden in de natuur. Onze fairways worden zeer goed onderhouden. Ben je na het golfen toe aan een drankje en een hapje? In onze brasserie met terras verwelkomen we je graag.   
 

Voordelig golfen op golfbaan vlakbij Doetinchem

Heb je weleens eerder gekeken naar de golfsport en ben je geïnteresseerd geraakt, maar vermoed je dat het golfen te duur voor je is? Op onze golfbaan vlakbij Doetinchem is dat zeker niet het geval! Op De Breuninkhof kun je op een laagdrempelige en voordelige manier golflessen volgen en golf spelen, omdat wij werken met all-inclusive les- en speelpakketten. Onze tarieven zijn daardoor aantrekkelijk voor iedereen. Tijdens de open golfdagen, die regelmatig georganiseerd worden, kun je terecht om gratis te ondervinden of de golfsport jou bevalt. Je leert alles over golfen, over De Breuninkhof en natuurlijk ga je een balletje slaan. Vanzelfsprekend staan wij je buiten de open dagen om ook graag te woord en geven we je een rondleiding over het golfpark.
 

Golfbaan Doetinchem met veel activiteiten

Op de golfbaan vlakbij Doetinchem worden vaak leuke activiteiten georganiseerd. Je vindt bij ons gezellige Zomeravond wedstrijden en de Regenboog wedstrijden, die wat strategisch van aard zijn. Verder kun je terecht voor senioren- en damesochtenden, herendagen, de Oranje Tee en de Maandbeker. Wil je met een groep komen golfen? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor feestjes en clinics. Met familie, collega's of vrienden maak je kennis met alle onderdelen van het golfspel. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. 

Kom in contact met onze unieke golfbaan!

FORMULIER
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode