Golfbaan Doetinchem
Ben je op zoek naar een golfbaan bij Doetinchem? Zoek je de mooiste golfbaan bij Doetinchem, geschikt voor iedereen? Wil je daarnaast ook een voordelige golfbaan bij Doetinchem?

Zoek niet langer, want Golfpark De Breuninkhof biedt precies waar je naar op zoek bent! Onze golfbaan vlakbij Doetinchem is geschikt voor iedere golfer, of je nu een ervaren golfspeler bent of je bent pas net begonnen de sport te ontdekken. We beschikken over verschillende golfbanen van verschillende niveaus, waar voor iedereen meer dan voldoende uitdagingen liggen. Zelfs voor iemand die totaal geen golfervaring heeft hebben we een baan, de speciale 9 holes par 3.

Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, in de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn. De golfbaan Doetinchem is dus vlakbij. De Oerhollandse natuur van de streek is de basis van onze golfbaan. Door het aanleggen van mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes speel je als het ware midden in de natuur. Onze fairways worden zeer goed onderhouden. Ben je na het golfen toe aan een drankje en een hapje? In onze brasserie met terras verwelkomen we je graag.   
 

Voordelig golfen op golfbaan vlakbij Doetinchem

Ben je op zoek naar een prachtige golfbaan Doetichem? Zoek dan niet verder! Golfpark De Breuninkhof, gelegen in Voorst, biedt de perfecte golfervaring voor zowel beginners als gevorderden. Naast golfen, kun je ook genieten van heerlijk eten en drinken na uw spel. Iedereen is van harte welkom, of je nu een fietser, wandelaar of golfer bent. Ons park is omringd door prachtige groene landschappen, waaronder uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. Onze golfbaan Doetinchem is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur. Golfbaan Doetinchem ligt tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen, waardoor het een unieke locatie is. Niet voor niets bestempelen wij onze golfbaan als de mooiste! Mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes staan garant voor actief genieten op de golfbaan Doetinchem. Onze fairways worden strak onderhouden.


Verschillende activiteiten en mogelijkheden bij golfbaan Doetinchem

De Breuninkhof beschikt over een deels overdekte driving range, waar je op je gemak af kunt slaan. De Hollandse Golfclub organiseert iedere maand een open dag op De Breuninkhof, zodat je samen met je familie of vrienden kan kijken of golfen écht zo leuk is. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport een sport is waarin je je verder in wil ontwikkelen en of de sport ook echt bij je past. De Breuninkhof organiseert daarnaast met regelmaat voor groepen speciale feestjes of clinics, waarbij je met familie, collega's of vrienden kennis kunt komen maken met alle facetten van het golfen. Onze golfbaan is laagdrempelig en betaalbaar, ook dankzij onze all-inclusive les- en speelpakketten. Dit wordt ook mogelijk gemaakt omdat we all-inclusive les- en speelpakketten aanbieden. Bij ieder pakket zitten 6 golflessen en kun je 3 maanden onbeperkt komen golfen op de speciale 9 holes par 3 baan, die voor de beginnende golfer perfect is. Je kunt bij ons ook clinics of een cursus aanvragen. Je leert in een korte tijd meer over afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de kleine baan. Natuurlijk passen we het niveau van de clinic of cursus aan aan de ervaring en speelvaardigheid van de groepsleden. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Brasserie bij golfbaan Doetinchem

Golfpark De Breuninkhof is niet alleen toegankelijk voor golfers, maar ook wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. In onze brasserie is iedereen welkom en op zonnige dagen kun je ook plaats nemen op ons sfeervolle terras. Geniet van een hapje en een drankje met een prachtig uitzicht!
Kom in contact met onze unieke golfbaan!

Wil je meer informatie ontvangen?

Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode