Golfbaan Apeldoorn

Dé golfbaan bij Apeldoorn: De Breuninkhof!

Zoek je een mooie golfbaan bij Apeldoorn? Heb je belangstelling voor golf en met name voor een golfbaan bij Apeldoorn? Dan ben je op de juiste plek bij Golfpark De Breuninkhof! Je vindt onze golfbaan bij Apeldoorn in Voorst, gelegen tussen Zutphen, Deventer en Apeldoorn. In dit prachtige, Oerhollandse gebied is een schitterend golfpark aangelegd, waardoor je midden in de natuur heerlijk actief kunt ontspannen. Tijdens het golfen van baan naar baan zie je mooie waterpartijen en vind je prachtige park-, weide- en bosholes. De fairways worden met de grootste zorg uitstekend onderhouden. Iedereen is welkom op De Breuninkhof, of je nu een ervaren speler bent, of je net pas begint met spelen en zeker ook als je nog nooit hebt gegolfd. Zonder golfervaring ben je bijvoorbeeld van harte welkom op onze speciale baan, de 9 holes par 3. Zoek je gezelligheid en laagdrempeligheid, dan zit je goed op onze golfbaan bij Apeldoorn. Onze golfbaan bij Apeldoorn beschikt over meerdere golfbanen met elk hun eigen uitdaging, zodat iedere speler op niveau kan spelen.
 

Open golfdagen op golfbaan Apeldoorn

Op De Breuninkhof zijn veel mogelijkheden om de golfsport te ontdekken of, als je al meer ervaren bent, om heerlijk te komen golfen. Regelmatig zijn er speciale activiteiten en ook worden met regelmaat open golfdagen gehouden. Tijdens de open golfdagen kun je gratis ontdekken wat de golfsport inhoudt en of je wilt leren om te golfen. Door te spelen is dé manier om het golfspel en De Breuninkhof te leren kennen! Vanzelfsprekend ben je ook op andere dagen van harte welkom om je nader te laten informeren, we geven je dan ook meteen een rondleiding. Op onze golfbaan bij Apeldoorn kun je voordelig golfen en kennis maken met de sport doordat wij all-inclusive speel- en lespakketten aanbieden.
 

Met groep naar golfbaan Apeldoorn

Heb je belangstelling om te komen golfen met een groep, zoals met je collega's, familie of vrienden? Op onze golfbaan bij Apeldoorn organiseren we speciale clinics en feestjes, waarbij je met alle onderdelen van de golfsport kennismaakt. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Het niveau van de clinic wordt aangepast aan de ervaring en speelvaardigheid van de groep. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden! Naast onze aantrekkelijke golfbanen vind je op De Breuninkhof ook een mooie brasserie met leuk terras, waar het voor of na het golfen goed toeven is. Golf je niet, dan ben je natuurlijk ook welkom als gast. 
 

Neem contact met ons op


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode