Golfbaan Nijmegen


Iedereen kan golfen op golfbaan Nijmegen!

Houd je van golfen? Of wil je graag leren golfen? Wees welkom bij dé golfbaan Nijmegen - Golfpark De Breuninkhof! Op een unieke locatie tussen de Veluwe en de IJssel vind je ons mooie golfpark. Belangrijk om te weten: plezier en gezelligheid staan bij ons voorop! Ben je een beginnende of een ervaren golfer? Op golfbaan Nijmegen - Golfpark De Breuninkhof kan iedereen golfen, ongeacht niveau of ervaring. Wil je weten of golf echt iets voor jou is? Kom dan naar de Probeer Golf Dagen! Op verschillende zaterdagmiddagen kun je kennismaken met deze mooie sport. Het programma en de data vind je op deze website. Hier kun je je ook aanmelden. Deelname is gratis. Je kunt ook een kennismakingsles of een clinic boeken. Tenslotte bieden wij de mogelijkheid om je in te schrijven voor een Golfstart All-inclusive Les- en Speelpakket. Het gaat hier om zes lessen en diverse extra's voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ben je al fan van de golfsport en wil je nog beter leren golfen? Meld je dan aan bij onze golfschool. Er zijn privé- en groepslessen. Natuurlijk zijn er ook praktijklessen in de baan. Zo wordt golf nog een leuker spel!
 

Prachtig gelegen golfbaan Nijmegen

Terwijl je golft kun je genieten van de prachtige omgeving. De twee golfbanen vormen met hun schitterende waterpartijen en prachtige park- weide- en bosholes een gevarieerd parcours. De kleine golfbaan heeft een speciale 9 holes par 3 baan voor beginnende golfers. De grote golfbaan met 9 of 18 holes par 3, 4 of 5 baan is een mooie uitdaging voor de meer ervaren golfer. Golfbaan Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren. Je kunt privé- of groepslessen volgen bij golfprofs. Voor meer zelfvertrouwen op bepaalde onderdelen bieden wij themalessen aan. Thema's zijn onder andere:
  • Verder slaan met je driver
  • Scoren op de green
  • De green in de praktijk:
  • Omhoog met die bal
  • Pitchen:
  • De lange slagen in de baan:
  • Bunkers:
  • Chippen:

Brasserie golfbaan Nijmegen?

Onze brasserie is dagelijks geopend. Je kunt er terecht voor een diner, lunch, borrel, koffie en hapjes en drankjes. Ook als je toevallig langs fietst ben je welkom in onze gezellige brasserie. Onze kaart wordt afgestemd op het seizoen. Onze koks bereiden de heerlijkste gerechten van eerlijke producten uit de regio. Heb je nog vragen over golfbaan Nijmegen? Op deze website kun je al veel informatie vinden. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen. Wij kijken uit naar jouw komst!

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode