Golfbaan Arnhem


Golfpark De Breuninkhof, dé golfbaan bij Arnhem

Ben je op zoek naar een golfbaan Arnhem? Ben je op zoek naar een golfbaan Arnhem in de buurt? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Golfpark De Breuninkhof vind je nabij Arnhem in Voorst. Door onze gunstige ligging waan je je in de natuur terwijl je met vrienden, collega's of met een familielid een balletje slaat. Ben je een ervaren golfspeler, speel je af en toe voor de gezelligheid of ben je net pas begonnen met golf? Bij De Breuninkhof is iedereen van harte welkom en is er voor ieder niveau een passende golfbaan. We beschikken over twee prachtig aangelegde banen. Voor beginnende spelers is de 9 holes par 3 perfect om te beginnen. Wil je wat meer uitdaging en heb je je GVB gehaald? Dan mag je op de grote baan je ronde doen. Je komt tijdens het spelen langs prachtige waterpartijen en mooie park-, weide en bosholes. Daarbij worden onze fairways uitermate goed onderhouden. Golfbaan Arnhem heeft voor iedere speler eigen uitdagingen, die precies bij de juiste niveaus passen. Zoek je naast uitdagingen ook gezelligheid en laagdrempeligheid, dan verwelkomen wij je graag binnenkort op De Breuninkhof. 
 

Veel mogelijkheden op golfbaan bij Arnhem

Met regelmaat worden er op Golfpark De Breuninkhof open dagen gehouden. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport een sport is waarin je je verder in wilt verdiepen. Ook kom je te weten wat de sport allemaal inhoudt. Op De Breuninkhof organiseren we ook graag een feestje in onze brasserie of organiseren we een clinic voor grote groepen. Tijdens een clinic leer je alles over golf, welke regels er zijn en wat je moet weten voordat je een golfbal wegslaat. Tijdens de clinic leer je afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. We kijken natuurlijk naar het niveau en de ervaring van de groep. Het is hartstikke leuk om samen met een groep vrienden, collega's of met familie een golf clinic te volgen. Je hebt op deze manier een leuke activiteit in de natuur! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Iedereen is welkom op de golfbaan Arnhem

Iedereen is welkom op onze mooie golfbaan Arnhem. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Ons park is namelijk goed te bereiken voor wandelaars en fietsers. Op ons golfpark vind je dan ook een gezellige brasserie met een leuk terras. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een drankje of een vers bereide maaltijd van streekproducten.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode