Golfbaan Arnhem

Golfpark De Breuninkhof, dé golfbaan bij Arnhem

Heb je belangstelling voor een golfbaan bij Arnhem? Zoek je een gezellige golfbaan bij Arnhem? Een golfbaan bij Arnhem waar iedereen welkom is? Je bent op de juiste plek beland, want Golfpark De Breuninkhof is precies de golfbaan bij Arnhem die je zoekt! Of je nu een ervaren golfspeler bent, een speler die meer golft voor de gezelligheid of als je nog nooit hebt gegolfd: iedereen is welkom op onze golfbaan bij Arnhem! Je zult merken dat je op De Breuninkhof gastvrij onthaald wordt en dat iedereen meetelt en aan bod komt. Je vindt onze gezellige golfbaan bij Arnhem in Voorst, gelegen in het prachtige natuurgebied tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ons golfpark is zodanig aangelegd, dat het past in het Oerhollandse landschap, waardoor het lijkt of je midden in de natuur aan het golfen bent. Je komt tijdens het spelen langs waterpartijen en mooie park-, weide en bosholes. Onze fairways worden uitstekend onderhouden. Onze golfbaan bij Arnhem beschikt over meerdere golfbanen die elk hun eigen uitdaging hebben, zodat iedere speler op zijn of haar niveau kan spelen. Ook zonder golfervaring ben je van harte welkom op onze speciale baan, de 9 holes par 3. 
 

Veel mogelijkheden op golfbaan bij Arnhem

Je zult verbaasd staan over de vele mogelijkheden van onze golfbaan Arnhem en ook over de activiteiten die er gehouden worden. Op gezette tijden organiseren we open golfdagen, waar je gratis met anderen kunt ontdekken of de golfsport iets voor je zou kunnen zijn. Alleen door iets te doen kun je tenslotte enthousiast worden over een sport en dat geldt zeker ook voor golfen! Naast de open dagen ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom om even binnen te lopen, zodat we je kunnen informeren en wellicht zelfs een rondleiding kunnen geven. Wil je met een groep golfen, zoals met vrienden, familie of collega's? De Breuninkhof organiseert speciale feestjes en clinics, waarbij met alle onderdelen van de golfsport kennis wordt gemaakt. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Bestaat je groep uit meer ervaren golfers, dan wordt het niveau van de clinic aangepast. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Aantrekkelijke tarieven golfbaan Arnhem

Op onze golfbaan bij Arnhem kun je voordelig golfen en kennis maken met de sport doordat wij all-inclusive speel- en lespakketten aanbieden. Naast onze aantrekkelijke golfbanen vind je op onze golfbaan bij Arnhem ook een gezellige brasserie met terras, waar het voor of na het golfen goed toeven is. Speel je niet, dan ben je natuurlijk ook welkom als gast. 
 

Contact opnemen?

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode