Golf Arnhem

Golf bij Arnhem? Natuurlijk Golfpark De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar golf bij Arnhem? Heb je belangstelling voor golf bij Arnhem? En zoek je niet alleen golf bij Arnhem maar ook gezelligheid en laagdrempeligheid? Zoek dan niet verder want je bent bij Golfpark De Breuninkhof aan het juiste adres voor golf bij Arnhem! Ben je een ervaren golfspeler, speel je af en toe voor de gezelligheid of ben je net pas begonnen met de golfsport? Bij De Breuninkhof is iedereen van harte welkom en is er altijd een passende gelegenheid om te golfen. Je vindt de gezellige golf bij Arnhem in Voorst, gelegen in het mooie natuurgebied tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Dit gebied kenmerkt zich door het Oerhollandse landschap en dat vind je ook terug op ons golfpark. Je bent midden in de natuur aan het golfen! Je komt tijdens het spelen langs prachtige waterpartijen en mooie park-, weide en bosholes. Daarbij worden onze fairways uitermate goed onderhouden. Voor golf bij Arnhem beschikken we over verschillende golfbanen, die door hun eigen uitdagingen precies de juiste niveaus voor iedere speler bieden. Wil je zonder golfervaring spelen? Dat kan op onze speciale baan, de 9 holes par 3. 
 

Veel mogelijkheden voor golf bij Arnhem

Alles wat je zoekt op het gebied van golf bij Arnhem vind je op ons golfpark. We bieden veel mogelijkheden en organiseren regelmatig afwisselend activiteiten. Ook organiseren we op De Breuninkhof open dagen, waar je gratis kunt ontdekken of de golfsport iets voor je zou kunnen zijn. Niet alleen krijg je veel informatie, maar ga je natuurlijk ook zelf aan de slag op de golfbaan. Alleen zo weet je of je golf bij Arnhem leuk vindt! Wil je een keer met een groep golfen, zoals met collega's, vrienden of familie? We organiseren speciale feestjes en clinics, waarbij de groep met alle onderdelen van de golfsport kennis kan maken. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. We bekijken natuurlijk het niveau van de spelers en de clinic wordt daarop aangepast. 


Voordelige tarieven voor golf Arnhem

De Breuninkhof kan voordelige tarieven bieden voor golf Arnhem. Je kunt bij ons prima kennis maken met de golfsport en met golfen, doordat wij all-inclusive speel- en lespakketten aanbieden. Naast onze aantrekkelijke golfbanen vind je op onze golf bij Arnhem ook een gezellige brasserie met terras, waar je als golfer en als niet-golfer van harte welkom bent.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode