Golf Arnhem

Golf bij Arnhem? Natuurlijk Golfpark De Breuninkhof!

Heb je belangstelling voor golf Arnhem? Ben je op zoek naar leuke en goede golfbaan in de omgeving van Arnhem? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Golfpark De Breuninkhof is gevestigd in Voorst. Je vindt ons tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Iedereen is bij ons welkom voor golf Arnhem. Of je nu kennis wilt maken met golf Arnhem terwijl je geen ervaring hebt of als je het een keer leuk lijkt om op een ander golfpark te spelen; bij Golfpark De Breuninkhof ben meer dan welkom. Maandelijks organiseren we ook open golfdagen, waar je geheel gratis samen met anderen alles te weten komt over golf en over ons golfpark. Op De Breuninkhof worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. In de zomer houden we de Zomeravond wedstrijden met een leuke afsluiting en zijn er ook strategische Regenboog wedstrijden. Er zijn daarnaast ook een seniorenochtend, een damesochtend, een herendag, maandbeker wedstrijden en de Oranje tee.
 

Pakketten voor voordelige golf Arnhem

Golf staat bekend als een dure sport. De Breuninkhof bewijst het tegendeel. Uiteraard moet je voor iedere sport een bijdrage leveren, maar wij doen er alles aan om voor een leuke en betaalbare prijs iedereen kennis te laten maken met onze leuke golfsport. Wij bieden iedere beginnende golfer een all-inclusive les- en speelpakket aan. Hierdoor is het leren van de golfsport en het golfen bij De Breuninkhof zeer voordelig. Op De Breuninkhof kun je zelfs gratis kennis maken met de golfsport bij Arnhem tijdens onze open dagen, die regelmatig georganiseerd worden. Naast het volgen van lessen mag je drie maanden gratis ronden lopen op de kleine baan. Hierdoor kan je direct de lesstof in de praktijk brengen. Uiteraard krijg je niet alleen theorie, maar loop je samen met de golf pro rondes op de baan. Doordat wij gevestigd zijn in een prachtige omgeving hebben wij ons best gedaan dit ook over te brengen op ons golfpark. Al golfend geniet je van prachtige bos-, weide- en parkholes, mooie waterpartijen. Onze fairways worden uitstekend onderhouden en tijdens het spelen kan je genieten van de rust en de natuur terwijl je je golfballen de goede kant op slaat.
 

Clinic aanvragen voor golf Arnhem?

Lijkt het je leuk om met een groep mensen een clinic golf Arnhem te volgen bij De Breuninkhof? We organiseren voor verschillende groepen een clinic, waarin wij alle facetten van het golfen onder de aandacht brengen. Tijdens de clinic wordt geleerd hoe je moet afslaan, je leert korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode