Golf Arnhem

Golf bij Arnhem? Natuurlijk Golfpark De Breuninkhof!

Als je op zoek bent naar golfmogelijkheden in de omgeving van Arnhem, dan is Golfpark De Breuninkhof de perfecte keuze voor jou! Gelegen in Voorst biedt ons golfpark een prachtig oer-Hollands landschap en uitstekend onderhouden fairways. Langs de banen zie je mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes. Golf Arnhem heeft verschillende golfbanen met uitdagende niveaus, waaronder een speciale 9 holes par 3 baan voor spelers zonder golfervaring. Maar wat Golfpark De Breuninkhof echt onderscheidt van andere golfbanen is de gezellige en laagdrempelige sfeer die er heerst. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met golfen, iedereen is van harte welkom! Naast open dagen, feestjes en clinics organiseert Golfpark De Breuninkhof ook regelmatig leuke en afwisselende activiteiten zoals dames- en seniorenochtenden en herendagen. Hierdoor wordt de golfsport nog leuker en uitdagender. Of je nu alleen komt golfen of met een groep, bij Golfpark De Breuninkhof ben je verzekerd van een gezellige en onvergetelijke dag.
 

Betaalbare golf Arnhem

Golfen staat bekend als een dure sport, maar bij Golfpark De Breuninkhof is dat niet het geval. Het park werkt met all-inclusive les- en speelpakketten, waardoor golf Arnhem zeer voordelig is. Daarnaast organiseren wij regelmatig open dagen waarop je gratis kennis kunt maken met de golfsport. Tijdens deze open dagen kun je niet alleen golfen, maar word je ook volledig geïnformeerd over alles wat de golfsport inhoudt. Wil je met een groep komen golfen of een clinic volgen? Ook dat is mogelijk bij Golfpark De Breuninkhof. Wij organiseren geregeld clinics en feestjes voor groepen, waarbij alle facetten van de golfsport aan bod komen. Van afslaan tot putten en golfen op de korte golfbaan, alles wordt afgestemd op het niveau en de ervaring van de groep.
 

Golf Arnhem clinics

Bij Golf Arnhem zijn er verschillende clinics beschikbaar voor golfers van alle niveaus. Deze clinics worden gegeven door ervaren golfprofessionals die de fijne kneepjes van het spel kennen en hun kennis en ervaring graag willen delen. Tijdens een clinic bij Golf Arnhem leer je niet alleen de basisprincipes van het golfen, maar ook geavanceerde technieken die je spel kunnen verbeteren. Er zijn verschillende soorten clinics beschikbaar voor golfers die hun vaardigheden rondom de green willen verbeteren. Daarnaast biedt Golf Arnhem ook clinics aan voor groepen en bedrijven, waarbij je onder begeleiding van een professional samen met je collega's of vrienden kunt golfen en genieten van de prachtige omgeving. Bij deze clinics wordt er rekening gehouden met het niveau en de wensen van de groep, zodat iedereen kan deelnemen en een leuke en leerzame ervaring heeft.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode