Golf Barneveld

Golf in Barneveld

Ben je op zoek naar een prachtig aangelegde golfbaan waar je kunt genieten van de rust, terwijl je een 18 holes baan loopt? Ben je op zoek naar golf Barneveld waar je naderhand kunt genieten van een hapje en een drankje in een sfeervolle brasserie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfbaan De Breuninkhof. Ons golfpark vind je in Voorst in het recreatiegebied Bussloo, dat ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. In het Oerhollanse landschap van deze prachtige streek golf je als het ware midden in de natuur. Alle kenmerken van de omgeving vind je terug op De Breuninkhof. Tijdens het golfen kom je op prachtige weide-, park- en bosholes en langs mooie waterpartijen. Iedereen is bij ons welkom. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Kom langs en sla een balletje op onze drivers range of geniet van een kop koffie in onze brasserie. Of je nu een ervaren speler bent, je net begint met golfen of je wilt liever eerst kennis maken met golf Barneveld, je bent bij ons van harte welkom.
 

Golf Barneveld bij De Breuninkhof

In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes vind je ons mooie golfpark. Bij ons vind je Holland op z’n mooist! Golfpark De Breuninkhof beschikt over twee golfbanen, die voorzien zijn van prachtige kenmerken van de streek. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Op ons golfpark vind je verschillende holes, die voor beginnende golfers ook erg geschikt zijn. We hebben verschillende golfbanen met uitdagende niveaus en voor de spelers zonder golfervaring beschikken we over een speciale golfbaan, de 9 holes par 3. De fairways worden zeer goed onderhouden, zodat het spelniveau en -plezier verhoogd worden. In de volksmond wordt er over gesproken dat golfen een dure sport is. Niets is minder waar. Je kunt bij De Breuninkhof voor een leuk bedrag kennis maken met deze leuke sport. Wij bieden verschillende all-inclusive les- en speelpakketten aan, zodat het leren van de golfsport en het golfen zeer voordelig is. Daarnaast worden er ook met regelmaat Open Dagen georganiseerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Meer weten over golfpark De Breuninkhof?

Wil je meer weten over onze Open Golf dagen, de clinics die wij kunnen verzorgen en de kosten voor onze all-inclusieve pakketten? Je kunt direct een kijkje nemen op onze website. Naast de open dagen en clinics worden ook regelmatig leuke en afwisselende activiteiten zoals dames- en seniorenochtenden en herendagen georganiseerd. 

Neem contact met ons op
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode