Golf Beekbergen

Golf in Beekbergen

Ben je benieuwd of golf ook jouw sport is? Ben je benieuwd of je een goede swing hebt en wil je weten of je goed kan putten? Stop dan direct met zoeken en vind antwoord op al je vragen! Bij golf Beekbergen ben je aan het juiste adres voor het ondervinden van jouw golf skills. Ons golfpark is te vinden in Voorst, in het Oerhollandse landschap tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Op De Breuninkhof is iedereen van harte welkom, of je nu beginnend golfspeler, een al wat gevorderde of een ervaren speler bent. De verschillende banen van De Breuninkhof bieden voldoende uitdagingen van verschillende niveaus. De fairways worden keurig onderhouden en tijdens het spelen tref je bij de banen prachtige waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes. Ons golfpark is zodanig aangelegd, dat het helemaal past in het Hollandse landschap, waardoor het lijkt of je midden in de natuur aan het golfen bent. Ben je benieuwd naar de mooie ligging van ons golfpark en wil je ervaren hoe het spelen op onze holes is? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast ben je van harte welkom om langs te komen op onze golfpark. Voor het vinden van golf Beekbergen ben je bij Golfpark De Breuninkhof aan het juiste adres.
 

Golf Beekbergen bij Golfpark De Breuninkhof

Bij Golfpark De Breuninkhof is iedereen van harte welkom. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Doordat wij uniek gelegen zijn tussen de natuur en al het groen zijn wij ook een ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje. Ook als je niet golf kun je bij ons terecht voor een bakje koffie, een smaakvolle lunch of een diner. Doordat wij een gastvrij golfpark zijn, is iedereen bij ons welkom. In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes kun je golf Beekbergen beoefenen in Voorst. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Voor spelers zonder golfervaring bieden we een speciale golfbaan aan, de 9 holes par 3 baan.
 

Evenementen en activiteiten bij golf Beekbergen

Je kunt bij ons ook terecht voor het afnemen van een aantal lessen en voor het afnemen van een unieke golfclinic. Doordat we op Golfpark De Breuninkhof met all-inclusive les- en speelpakketten werken, is het leren van de golfsport en het golfen erg voordelig. Je kunt zelfs gratis kennis maken met golf Beekbergen tijdens onze open dagen, die we met regelmaat organiseren. Op De Breuninkhof worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Er is een seniorenochtend, een damesochtend, een herendag, maandbeker en de Oranje tee.
 

Neem contact met ons op

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode