Golf Doetinchem

Golf bij Doetinchem? Natuurlijk Golfpark De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar golf bij Doetinchem? Ben je op zoek naar een mooi aangelegde golfbaan, waar je terecht kan voor het inplannen van golf les bij golf Doetinchem? Ben je op zoek naar een golfbaan midden in de natuur? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij golf Doetinchem, De Breuninkhof. In het Oerhollandse gebied tussen Zutphen, Apeldoorn en Deventer vind je ons mooie golfpark, waar iedere golfspeler van harte welkom is. Tussen afwisselende en mooie park-, weide- en bosholes en zeer goed onderhouden fairways, vind je prachtige waterpartijen waardoor iedere hole een belevenis is. Door ons prachtig aangelegde park waan je jezelf echt in de natuur terwijl je met collega's, vrienden of met een familielid een balletje slaat. De Breuninkhof biedt verschillende golfbanen, die geschikt zijn voor elke speler die ons golfpark bezoekt. Elke baan heeft zijn eigen uitdagingen en niveaus waardoor Golfpark De Breuninkhof voor iedereen leuk en verrassend is. Ook zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht, want we hebben voor beginnende spelers de 9 holes par 3 aangelegd.
 

Golf Doetinchem is voor iedereen

Golfpark De Breuninkhof is toegankelijk voor verschillende soorten golfers. De beginnende golfspeler, de al wat gevorderde en de ervaren en doorgewinterde golfspeler. Op de verschillende banen van De Breuninkhof zijn uitdagingen van verschillende niveaus te vinden, waardoor er voor iedereen een leuke golf Doetinchem hole te lopen is. Naast het lopen van onze holes ben je bij ons ook van harte welkom voor een hapje en een drankje in onze sfeervolle brasserie. Na het lopen van de baan kan je bij ons een heerlijke kop koffie drinken, een fris wijntje bestellen en genieten van een uitgebreide menukaart. Je kan bij ons ook terecht met grotere groepen. Door een clinic bij ons aan te vragen kan je met vrienden, familie of met collega's een leuke dag beleven terwijl je lekker buiten bent. We organiseren graag voor onze gasten speciale feestjes en clinics, waarbij de groep met alle onderdelen van de golfsport kennis kan maken. 
 

Voordelige tarieven voor golf Doetinchem

Ben je benieuwd of de sport golf ook echt iets voor jou is? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op ons mooie park. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte baan. Kom je met een groep, dan bekijken we natuurlijk het niveau van de spelers en de les wordt daarop aangepast. 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode