Golf Ede

Golf bij Ede? Natuurlijk Golfpark De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar golf Ede? Wil je wel eens een balletje slaan, maar wil je niet direct lid worden van een golfpark? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfbaan de Breuninkhof. Golfbaan de Breuninkhof staat ook bekend als golf Ede en is gevestigd in het mooie plaatsje Voorst. Uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn wij voor voor iedereen toegankelijk. Naast het afslaan van een paar golfballen kun je bij ons ook terecht voor senioren- en damesochtenden, herendagen, de Oranje Tee en de Maandbeker. Golfbaan De Breuninkhof is zeer geschikt voor beginnende én gevorderde golfers en voor het nuttigen van lekker hapje en een drankje. De Oerhollandse natuur van de streek is de basis van onze golfbaan. Door het aanleggen van mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes speel je als het ware midden in de natuur en kom je helemaal tot rust. Kom genieten op ons golfpark en vermaak je met je vrienden en familie. Bij Golfbaan de Breuninkhof is iedereen van welkom. 
 

Veel mogelijkheden voor golf bij Ede

Ons unieke golfpark is gevestigd in een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. Fietsers, wandelaars en golfers verwelkomen wij met open armen op ons mooie park en in onze gezellige brasserie. Door onze goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes, zijn wij een gewild golfpark waar iedereen van harte welkom is. Het maakt bij ons niet uit of je een lessenkaart wil nemen of dat je eenmalig een balletje bij ons wil slaan. Door onze betaalbare tarieven blijft het spelen van golf leuk en leerzaam. Bij ons kun je namelijk op een laagdrempelige en voordelige manier golflessen volgen en golf spelen, omdat wij werken met all-inclusive les- en speelpakketten. Hierdoor weet je precies wat je betaalt en is het voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Golfbaan de Breuninkhof beschikt over verschillende golfbanen van verschillende niveaus, waar voor iedereen meer dan voldoende uitdagingen liggen. Zelfs voor iemand die totaal geen golfervaring heeft hebben we een baan, de speciale 9 holes par 3. Het afslaan op de driving range is voor iedereen open. 
 

Voordelige tarieven voor golf Ede

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij je aanbieden om kennis te maken met de mooie sport golf? Wij vertellen je er graag meer over. Met regelmaat worden er open golfdagen georganiseerd waar je ook van harte welkom bent. Hier kun je terecht om gratis te ondervinden of de golfsport jou bevalt.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode