Golf GelderlandGolf in Gelderland bij de Breuninkhof

Zoek je een mooie golfbaan in de provincie Gelderland? Voor golf in Gelderland ben je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof in Voorst! Golfpark De Breuninkhof ligt in een idyllisch landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. Ons golfpark is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren golfer. Iedereen kan hier een balletje slaan, ongeacht niveau of ervaring. De kleine golfbaan (9 holes par 3 baan) is perfect om te oefenen als je geen ervaring hebt. De gevorderde speler kan hier een snelle ronde spelen. De grote golfbaan (9 of 18 holes par 3,4 of 5 baan) is een geweldige uitdaging voor de ervaren speler. Golf Gelderland op Golfpark De Breuninkhof betekent dat je speelt in een parkachtige omgeving met schitterende waterpartijen en prachtige park- weide- en bosholes. De fairways worden uitstekend onderhouden en na afloop kun je genieten van een drankje in onze brasserie. Op ons golfpark staan plezier en gezelligheid voorop! Wil je weten of golfen ook iets voor jou is? Je kunt op diverse manieren kennismaken met de mooie golfsport:
  • De Probeer Golf Dagen
  • Kennismakingsles
  • Clinic
  • Golfstart All-inclusive Les- en Speelpakket

Golf Gelderland voor ervaren golfer

Wil je beter leren golfen? Krijg je graag feedback over je slagen en je strategie? Speel dan eens een ronde met een golfprofessional. Je kunt dit boeken via de receptie op ons golfpark. Het zal je spel verbeteren en je zelfvertrouwen vergroten. Je kunt je ook aanmelden voor een themales. Bij elke themales staat een bepaalde techniek centraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pitchen, chippen, de lange slagen oefenen of verder slaan met je driver. Alle onderdelen van het golfspel komen aan bod. Meer informatie over plaats en tijd vind je op deze website. Je kunt je hier ook inschrijven.
 

Golf Gelderland alle dagen geopend

Wil je meer weten over golf Gelderland? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen. Natuurlijk ben je ook hartelijk welkom op ons golfpark. Ook als je niet golft staan de deuren van onze brasserie voor je open. Geniet van een heerlijke lunch, diner of een hapje en een drankje. Golf Gelderland is ook leuk als je een leuk uitje zoekt voor je familie of bedrijf. Probeer eens een clinic in combinatie met een lunch of diner. Zoek je een vergaderlocatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Er zijn uitgebreide parkeerfaciliteiten zodat elke bezoeker makkelijk kan parkeren. Mogen wij jou binnenkort begroeten?

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode