Golf Holten

Golf in Holten

Ben je op zoek naar een laagdrempelige en sfeervolle golfclub, waar je kunt genieten van mooie holes en goed bijgehouden fairways? Ben je op zoek naar een leuke plek voor golf Holten en voor een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Het maakt bij ons niet uit of je een beginnende golfer bent of dat je een hoge handicap hebt. Iedereen is welkom bij golf Holten. Golfpark De Breuninkhof is gevestigd in Voorst en ligt te midden van een prachtige omgeving. In het Oerhollanse landschap van deze prachtige streek golf je als het ware midden in de natuur. Dit komt omdat alle kenmerken van de omgeving terug te vinden zijn op De Breuninkhof. Tijdens het golfen loop je langs prachtige weide-, park- en bosholes. De twee golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen. Golfpark De Breuninkhof beschikt ook over een sfeervolle brasserie, waar je dagelijks kunt genieten van een lekker kop koffie en een goede lunch. 
 

Golf Holten voor iedereen toegankelijk

Iedereen is bij ons welkom! Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes vind je ons prachtige aangelegde golfpark. Doordat wij gelegen zijn in de mooie natuur loopt er langs onze golfbaan een prachtige fiets- en wandelroute. Fietsers en wandelaars zijn dan ook bij ons van harte welkom voor een hapje en een drankje. Heb je nog nooit gegolft? Ook zonder golfervaring kun je op De Breuninkhof terecht. Wij beschikken over een speciale 9 holes par 3 baan. Onze fairways worden zeer goed onderhouden, zodat het spelniveau en -plezier verhoogd worden. De Breuninkhof beschikt over meerdere golfbanen, zodat iedere speler, ervaren of beginnend, op zijn of haar niveau kan golfen. Veelal wordt er verteld dat golfen een dure sport is. Golfpark De Breuninkhof doet er alles aan om iedereen kennis te laten maken met golf. Zo houden wij met regelmaat Open Golfdagen en kun je met een groep vrienden, familie of collega's een clinic bij ons volgen. Daarnaast bieden wij verschillende all-inclusive les- en speelpakketten, waardoor er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt kan worden met golf. 
 

Meer weten over golf Holten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om langs te komen bij golf Holten? Ben je benieuwd naar de golf Holten Open Dagen of wil je meer weten over de clinics die wij kunnen aanbieden? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 

Contact opnemen?

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode