Golf Laren

Golf Laren bij de Breuninkhof

Heb je altijd al willen golfen en ben je op zoek naar een ongedwongen sfeer, waar je je eerste golfbal kunt slaan? Ben je op zoek naar golf Laren en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden om kennis te laten maken met golf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Of je nu een ervaren golfspeler bent of als je nog nooit gegolfd hebt, iedereen is welkom op onze golfbaan in Voorst. Als je op zoek bent naar golf Laren zul je al snel uitkomen op Golfpark De Breuninkhof. Iedereen is bij ons welkom. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Doordat ons golfpark gelegen is in een oase van groen en rust, ervaar je bij ons hoe Holland op zijn mooist is. Golfpark De Breuninkhof is uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen en is daardoor vanuit Laren goed te bereiken. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Onze speciale 9 holes par 3 is zeer geschikt voor beginnende golfers waardoor het voor iedereen een leuke dag wordt. 
 

Betaalbaar kennismaken met golf Laren

In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes vind je ons prachtige golfpark. De twee golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. Onze fairways worden ook uitstekend onderhouden en ons golfpark is zodanig aangelegd, dat het helemaal past in het Oerhollandse landschap, waardoor het lijkt of je midden in de natuur aan het golfen bent. Vele mensen denken dat golf een onbetaalbare sport is. Niets is minder waar. Bij Golfpark De Breuninkhof bieden wij verschillende all-inclusief speel- en lespakketten aan die voor iedereen betaalbaar zijn. Hierdoor kan iedereen vrijblijvend kennis maken met de sport en blijft het leuk om te leren hoe je een bal weg moet slaan. Tijdens de lessen wordt er gekeken naar jouw handicap en de mogelijkheden voor het verbeteren van je swing. 
 

Diverse evenementen bij Golfpark De Breuninkhof

Met regelmaat worden er op De Breuninkhof Open Dagen georganiseerd en bieden wij diverse clinics aan. Je kunt bij ons genieten van een heerlijke dag met vrienden, familie en collega's. Na afloop kunnen jullie blijven zitten voor een hapje en een drankje in onze sfeervolle brasserie. Daarnaast zijn er op ons golfpark Regenboog wedstrijden en de Zomeravond wedstrijden. Ook kun je terecht op de herendag, de damesochtend, de seniorenochtend en de oranje tee, waarbij vanaf de oranje tee gespeeld wordt. 
 

Neem contact met ons op

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode