Golfbaan Barneveld

De mooiste golfbaan in regio Barneveld

Ben je op zoek naar een golfbaan Barneveld? Ben je op zoek naar een golfbaan Barneveld waar iedereen welkom is? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom op ons mooie golfpark De Breuninkhof. Voor het vinden van een gezellige sfeer, een goede kop koffie en een prachtig aangelegde en bijgehouden golfbaan Barneveld ben je bij De Breuninkhof op de goede plek. Of je nu een ervaren golfspeler bent, een speler die meer golft voor de gezelligheid of als je nog nooit hebt gegolfd. Iedereen is welkom op onze golfbaan in de buurt van Barneveld. De Breuninkhof is gelegen in Voorst, gelegen tussen Zutphen, Deventer en Apeldoorn. In dit prachtige, Oerhollandse gebied is een schitterend golfpark aangelegd, waar je midden in de natuur een fijn balletje kunt wegslaan. We hebben verschillende golfbanen met uitdagende niveaus en voor de spelers zonder golfervaring beschikken we over een speciale golfbaan, de 9 holes par 3. Onze fairways worden daarnaast ook uitstekend onderhouden door ons team. Voor het vinden van een golfbaan Barneveld ben je bij Golfpark De Breuninkhof aan het juiste adres. 
 

De Breuninkhof, dé golfbaan Barneveld die je zoekt!

Over het algemeen wordt er gezegd dat golfen een dure sport is. Niets is minder waar. Bij De Breuninkhof werken wij met all-inclusive les- en speelpakketten, zodat het leren van de golfsport en het golfen zeer betaalbaar is. Hierdoor blijft het spel leuk en kun je genieten van ons prachtige park, de smaakvolle brasserie en de lessen van onze vakkundige professionals. Op onze golfbanen zijn er voor iedereen voldoende uitdagingen en verschillende niveaus te vinden. Zonder golfervaring hebben we bijvoorbeeld de beschikking over een speciale baan, de 9 holes par 3 baan. Hierdoor kan elke beginnende golfer een leuk balletje weg slaan. Heb je het idee om een familiedag te organiseren of wil je een sportieve dag met je collega's regelen? Je kunt met een groep naar De Breuninkhof komen om te golfen of om een clinic te volgen. Tijdens een clinic leer je afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. 
 

Meer weten over onze clinics of Open Dagen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Open Dagen of het organiseren van een leuke clinic? Je kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast vertellen we je graag meer over ons park en passende kosten voor jouw wensen. Kom langs en geniet van al het moois wat wij je te bieden hebben. Ons golfpark is zo aangelegd dat het als het ware opgaat in de natuur, met mooie waterpartijen en prachtige, afwisselende park-, weide- en bosholes. Tijdens het spelen zie je langs de banen mooie waterpartijen.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode