Golfbaan Epe

Mooiste golfbaan in Ede: De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar een prachtige golfbaan Epe midden in de natuur? Ben je op zoek naar een gezellige en laagdrempelige golfbaan Epe waar je een balletje kunt afslaan? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Je vindt ons golfpark in Voorst, in het Oerhollandse gebied tussen Zutphen, Apeldoorn en Deventer. De Breuninkhof is in dezelfde natuurlijke stijl aangelegd, waardoor je actief en ontspannen kunt genieten van een potje golf in de natuur. Iedereen is bij ons welkom! Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Doordat Golfpark De Breuninkhof uniek is gelegen in de genoemde stedendriehoek, zijn wij goed te bereiken vanuit verschillende hoeken uit heel Nederland. In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes kun je genieten van een prachtige aangelegde golfbaan, waar ook beginnende golfers een leuke dag kunnen beleven. Ben je benieuwd naar onze prachtige golfbaan Epe? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de leuke evenementen die wij organiseren en ervaar de gezelligheid in onze brasserie.
 

Ontdek Golfpark de Breuninkhof; dé golfbaan Epe

Golfpark De Breuninkhof is voor iedereen toegankelijk. Wij beschikken over twee golfbanen op het park die schitterende waterpartijen hebben. Daarnaast zijn onze fairways goed onderhouden en kun je genieten van prachtige park-, weide- en bosholes. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Voor spelers zonder golfervaring bieden we bijvoorbeeld de speciale baan, de 9 holes par 3 baan. De Breuninkhof organiseert regelmatig open dagen, waarop je gratis kunt komen ontdekken of de golfsport iets voor je is. We vertellen je alles wat bij het golfen komt kijken en natuurlijk ga je zelf aan de slag. Ons golfpark is open voor iedereen. Door onze voordelige tarieven kan iedereen ongedwongen een balletje bij ons slaan. Je kunt bij ons kennis maken met de golfsport en met golfen, doordat wij all-inclusive speel- en lespakketten aanbieden. Onze golfbaan Epe beschikt over meerdere golfbanen met elk hun eigen uitdaging, zodat iedere speler op niveau kan spelen.
 

Afspraak boeken voor golfbaan Ede?

Wil je meer weten over de Open Dagen die wij organiseren of ben je op zoek naar een sportieve dag met vrienden, collega's of familie? Bij Golfpark De Breuninkhof bieden wij diverse clinics en cursussen aan voor beginners en gevorderde golfers. Tijdens een clinic leer je afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden! 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode