Golfbaan Nijmegen

Golfpark De Breuninkhof, dé golfbaan bij Nijmegen

Zoek je een golfbaan bij Nijmegen? Ben je geïnteresseerd in een golfbaan bij Nijmegen, voor jezelf, met een partner of met een groep? Je hoeft niet langer meer te zoeken, want op Golfpark De Breuninkhof heb je dé golfbaan bij Nijmegen gevonden! Wij bieden op onze golfbaan bij Nijmegen voor ieder wat wils. Je vindt Golfpark De Breuninkhof in Voorst, vlakbij Nijmegen, in de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn. In het Oerhollanse landschap van dit gebied gaat onze golfbaan bij Nijmegen geheel op, omdat het als het ware als één met de natuur is aangelegd. Je vindt er afwisselende park-, weide- en bosholes, te midden van prachtige waterpartijen. Kortom, bij De Breuninkhof is het gewoon genieten! De fairways worden uitstekend onderhouden en voor de inwendige mens kun je terecht in onze brasserie of op het terras. Onze chefs werken met streekproducten. Op De Breuninkhof kun je voordelig kennis maken met de golfsport en ook voordelig golfen, omdat wij all-inclusive les- en speelpakketten aanbieden. 
 

Iedereen welkom op golfbaan bij Nijmegen

Ben je een ervaren speler, begin je nog maar net of wil je eerst kennismaken met de golfsport? Iedereen is van harte welkom op onze golfbaan bij Nijmegen. Onze verschillende golfbanen bieden voldoende uitdagingen voor iedereen, voor de verschillende niveaus. Voor mensen zonder ervaring beschikken we bijvoorbeeld over een speciale baan, de 9 holes par 3. Zoek je naast uitdagingen ook gezelligheid en laagdrempeligheid, dan zien wij je graag binnenkort op De Breuninkhof, vooral omdat we regelmatig leuke activiteiten organiseren. Zo houden we regelmatig open dagen. Tijdens deze dagen kun je bij ons gratis ontdekken of de golfsport iets voor je is en wat de sport allemaal inhoudt. Ben je niet in de gelegenheid om op een open dag te komen, kom dan op een ander moment langs en we vertellen je alles over golfen in ons golfpark. 
 

Golfbaan Nijmegen voor groep

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om met een groep te golfen? Ook dan kun je uitstekend terecht op onze golfbaan bij Nijmegen. Breng je familie, collega's of vrienden voor een leuke clinic naar De Breuninkhof, waarbij alle facetten van het golfen aan de orde komen. De groep leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan. Natuurlijk passen we het niveau van de clinic aan aan de ervaring en speelvaardigheid van de groepsleden. Of laat ons een leuk golffeestje organiseren! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.  
 

Neem contact met ons op

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode