Golfbaan Ruurlo

De mooiste golfbaan bij Ruurlo

Ben je op zoek naar een golfbaan Ruurlo? Ben je op zoek naar een golfbaan Ruurlo waar je ontspannen en ongedwongen het spel kunt leren? Ben je op zoek naar een leuke clinic of wil je graag wat lessen afnemen, zodat je je swing of je put-skills kan verbeteren? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Golfbaan Ruurlo ligt nabij Voorst. Hier vind je de  prachtige golfbaan Ruurlo waar je tot rust komt in de natuur terwijl je een balletje slaat. Tijdens het golfen kom je langs prachtige weide-, park- en bosholes en mooie waterpartijen. De fairways worden zeer goed onderhouden, zodat het spelniveau en -plezier verhoogd worden voor alle niveaus. Onze golfbaan Ruurlo beschikt over meerdere golfbanen, die elk hun eigen uitdaging hebben. Hierdoor kan iedere speler op zijn of haar niveau spelen. Ook zonder golfervaring ben je van harte welkom op onze speciale baan, wij beschikken namelijk over de 9 holes par 3. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het reserveren van een clinic of lessen of wil je graag een baan bij ons lopen? Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 
 

Prachtige golfbanen bij golfbaan Ruurlo

Golfpark De Breuninkhof staat bekend om de gunstige ligging in de mooie natuur. Je vindt onze prachtige golfbaan in Voorst, gelegen in het prachtige natuurgebied tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ons golfpark is zodanig aangelegd, dat het past in het Oerhollandse landschap, waardoor het lijkt of je midden in de natuur aan het golfen bent. Onze golfbaan is voor iedereen toegankelijk. Of je nu langs wil komen met de fiets, als wandelaar of als je na een gelopen baan nog een drankje wil doen in onze brasserie. De deuren staan voor iedereen open. Regelmatig organiseren we op de golfbaan ook leuke activiteiten. Zo zijn er op De Breuninkhof Regenboog wedstrijden en de gezellige Zomeravond wedstrijden. Ook kun je terecht op de herendag, de damesochtend, de seniorenochtend en de oranje tee, waarbij vanaf de oranje tee gespeeld wordt. Heb je de indruk dat golfen een dure sport is en daarom niet voor jou is weggelegd? Dan is dat absoluut een illusie. Op onze golfbaan kun je namelijk voordelig en op een laagdrempelige manier golfen, omdat we werken met all-inclusive les- en speelpakketten; zo is golfen voor iedereen betaalbaar.
 

Open dagen bij golfbaan Ruurlo

Tijdens de open golfdagen, die op gezette tijden gehouden worden, kun je terecht om gratis te ondervinden of de golfsport echt iets voor jou is. Je leert alles over golfen, over De Breuninkhof en natuurlijk ga je een balletje slaan. Wil je met een groep kennis komen maken met de golfsport?  Op De Breuninkhof organiseren we daarvoor leuke open dagen of clinics. Met collega's, familie of vrienden maak je kennis met alle aspecten van het golfen. Het niveau van de clinic wordt natuurlijk aangepast aan de spelers in de groep. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 

Neem contact met ons op!

Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode