Golfbaan Ruurlo

De mooiste golfbaan bij Ruurlo

Ben je op zoek naar een golfbaan Ruurlo? Wil je ontspannen een balletje slaan met vrienden, kennissen of met collega's? Zoek dan niet verder. Golfpark De Breuninkhof is een fantastische golfbaan gelegen in Voorst, in de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Als je op zoek bent naar een golfbaan in de buurt van Ruurlo, dan is dit de plek voor jou! De golfbaan Ruurlo is geschikt voor golfers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Met verschillende golfbanen van verschillende niveaus, is er voor iedereen meer dan genoeg uitdaging. Zelfs als je nog nooit hebt gegolfd, hebben we een speciale baan voor je, de 9 holes par 3. Onze golfbaan is omgeven door de Oerhollandse natuur van de streek, met mooie waterpartijen en afwisselende park-, weide- en bosholes. Je speelt als het ware midden in de natuur. De fairways worden zeer goed onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een uitstekende speelervaring. Na afloop van het golfen kun je ontspannen in onze brasserie met terras, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje.
 

Voordelig golfen op golfbaan Ruurlo

Golfen hoeft niet duur te zijn bij De Breuninkhof. Wij bieden all-inclusive les- en speelpakketten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven, zodat golfen voor iedereen toegankelijk is. Als je nog niet zeker weet of golfen iets voor jou is, dan kun je tijdens onze open golfdagen gratis kennismaken met de sport en met onze golfbaan. Je leert alles over golfen, over De Breuninkhof en natuurlijk ga je ook zelf een balletje slaan. We staan je altijd graag te woord en geven je een rondleiding over het golfpark. Op onze golfbaan Ruurlo worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je meedoen aan gezellige Zomeravond wedstrijden en de Regenboog wedstrijden, die wat strategisch van aard zijn. Ook zijn er speciale ochtenden voor senioren en dames, en herendagen. Als je met een groep wilt komen golfen, dan kun je bij ons terecht voor feestjes en clinics. Met familie, collega's of vrienden kun je kennismaken met alle onderdelen van het golfspel. Je leert afslaan, korte slagen maken vanaf het gras, putten en golfen op de korte golfbaan.

 

Golfbal slaan bij golfbaan Ruurlo?

Als je op zoek bent naar een golfbaan Ruurlo, dan is Golfpark De Breuninkhof de ideale plek voor jou. Met onze verschillende golfbanen voor alle niveaus, voordelige tarieven en leuke activiteiten is er voor iedereen iets te beleven. We heten je van harte welkom op onze golfbaan en kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Aanhef *


Naam, achternaam *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode