Golfbaan Veenendaal

Mooiste golfbaan in Ede: De Breuninkhof!

Ben je op zoek naar een golfbaan Veenendaal? Ben je op zoek naar een vriendelijke en open golfbaan Veenendaal waar je op je gemakje een balletje kunt slaan? Ben je op zoek naar een golfbaan Veenendaal waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de stilte wanneer je je favoriete sport uitoefent? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark de Breuninkhof. Golfbaan De Breuninkhof is uniek gelegen in Voorst tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen en is voor iedereen toegankelijk. Voor een ontspannen sfeer ben je bij Golfpark De Breuninkhof precies waar je naar op zoek bent. Wij beschikken over verschillende golfbanen van verschillende niveaus, waar voor iedereen meer dan voldoende uitdagingen liggen. Zelfs voor iemand die totaal geen golfervaring heeft hebben we een baan, de speciale 9 holes par 3. Ben je benieuwd of je fan bent van de sport golf of wil je graag eerst een proefles nemen bij één van onze pro's? Kom langs en laat je verrassen door de mogelijkheden die wij je aanbieden. Wij organiseren met regelmaat open dagen, zodat al onze gasten en mensen die twijfelen of ze lid willen worden, een balletje kunnen slaan op onze mooie golfpark.
 

Golfpark de Breuninkhof, jouw golfbaan Veenendaal

Iedereen is welkom bij golfbaan Veenendaal. Fietsers, wandelaars en natuurlijk golfers. Fietsers, wandelaars en golfers verwelkomen wij met open armen op ons mooie park en in onze en smaakvolle gezellige brasserie. Strijk neer op ons terras en geniet van een lekkere lunch, een smaakvol diner of een lekkere kop koffie. Doordat de deur voor iedereen open staat, kun je ook zonder dat je golft bij ons langskomen. Uiteraard is het ontspannend en gezellig als je na het lopen van een 9 of 14 holes baan bij ons nog een kopje koffie drinkt. De keuze is helemaal aan jou. Golfbaan De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Wij bieden liefhebbers een prachtige baan aan waar je kunt genieten van schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. Wij beschikken over een prachtig golfpark in een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. 

Meer weten over golfbaan Veenendaal?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om lid te worden van onze golfbaan Veenendaal of wil je meer weten over het nemen van een golf-les? Neem direct een kijkje op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die we je aanbieden. Op De Breuninkhof kun je op een laagdrempelige en voordelige manier golflessen volgen en golf spelen, omdat wij werken met all-inclusive les- en speelpakketten. 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode